Brutus - Citadela Litvínov

Akce Litvínov

Brutus - Citadela Litvínov
Koncerty
Další akce ve městě Litvínov

Brutus - Citadela Litvínov

Přijeďte si poslechnout „pecky“ legendární české bigbítové kapely BRUTUS, která do Litvínova zavítá v pátek 27. března 2020.

Formace Brutus je považována za legendu českého tancovačkového bigbítu a pro svůj styl razí termín pravý bigbít.“Nefalšovaný bigbít, na který chodí spodních deset milionů lidí,” tak Brutus kdysi charakterizoval její služebně nejstarší člen „Sáša“ Pleska. Skupina vznikla v roce 1967 pod jménem Mandragora v Rakovníku. V době normalizace byla několikrát nucena činnost pozastavit a vždy ji obnovila pod novým názvem (Elektronik, Brutus, Kyklop).

Po sametové revoluci vystupuje pod názvem Brutus a objíždí se svými čtyřhodinovými zábavovými koncerty celou Českou republiku, od sálů velkých měst po sokolovny v zapadlých vesnicích. Formace Brutus pro svůj styl razí termín pravý bigbít. Nenechte si ujít pecky První polibek, Dlažební kostka, Loudáš se trávou, Pudeme spolu do nebe a další skladby legendární české bigbítové kapely, známé především svou energií, která rozproudí krev každému.

Začátek: od 21:00 hodin
Vstupné v předprodeji 200 Kč / v den konáni 250 Kč

Začátek akce: 27. 3. 2020 20:00:00
Konec akce: 27. 3. 2020 23:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
Kulturní a konferenční centrum, Litoměřice
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
TOMÁŠ KLUS & Cílová skupina
Dům kultury Střelnice, Rumburk