CALIFORNIA DREAMS - TESTOSTERONE TOUR 2020

Akce Ústí nad Labem

CALIFORNIA DREAMS - TESTOSTERONE TOUR 2020
Jiné akce
Další akce ve městě Ústí nad Labem

CALIFORNIA DREAMS - TESTOSTERONE TOUR 2020

Nespoutaná, všeodhalující show plná svalů z oceli, která díky novému profesionálnímu choreografovi navždy změní vaše vnímání mužské krásy.

Jako vždy se můžete těšit na více než dvouhodinový program. Námořníky ochotné pro vás zemřít, hasiče vrhající se do plamenů vášně, krvelačné upíry, nebo důkladnou policejní prohlídku a mnoho dalších vystoupení.
Sestava CaliforniaDreams snoubí zkušenost ostřílených gentlemanů a energičnost mladých nezkrotných talentů tak, aby si každá žena přišla na své. V průběhu večera se budou muži pohybovat i přímo mezi vámi v publiku a to i během show. Možná si vás i pozvou na pódium. Celý večer se tak změní v naprosto jedinečný zážitek, který si nesmíte nechat ujít. Zapomeňte na starosti všedních dnů a přijďte si užít večer určený jen pro ženy.

Upozornění: Vstup od 18 let
Místa v sále nejsou číslována! Usazování proběhne na místě, dle příchodu. Ceny v předprodeji / na místě: Základní vstup - 299 Kč / 600 Kč; volné usazování mimo první řady v přízemí a balkon Exclusive - 499 Kč / 1 200 Kč; sezení v prvních 3 řadách v přízemí; welcome drink Exclusive balkon - 399 Kč / 1000 Kč; sezení na balkonu; welcome drink Slevy: ZTP a ZTP/P mají možnost doprovodu zdarma na libovolnou vstupenku

20:00 hod

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce