California Dreams – Ladies Night 2020

Akce Litvínov

California Dreams – Ladies Night 2020
Jiné akce
Další akce ve městě Litvínov

California Dreams – Ladies Night 2020

Nová testosteronem nabitá dámská jízda s California Dreams je zde!
Nespoutaná, všeodhalující show plná svalů z oceli, navždy změní vaše vnímání dokonalosti. Můžete těšit na více než dvouhodinový program. Námořníky ochotné pro vás zemřít, hasiče vrhající se do plamenů vášně, nebo důkladnou policejní prohlídku a mnoho dalších vystoupení.

Sestava CaliforniaDreams snoubí zkušenost ostřílených gentlemanů a energičnost mladých nezkrotných talentů tak, aby si každá žena přišla na své. V průběhu večera se budou muži pohybovat i přímo mezi vámi v publiku a to i během show. Možná si vás i pozvou na pódium.
Celý večer se tak změní v naprosto jedinečný zážitek, který si nesmíte nechat ujít. Zapomeňte na starosti všedních dnů a přijďte klukům zkontrolovat formu.

Co show obsahuje
5 různorodých profi tanečníků a striptérů se svaly z oceli z California Dreams Propracované teamové choreografie i vystoupení jednotlivců 2,5 hodiny eroticky laděné zábavy Moderní efekty doplňující celou show Dění jak na pódiu, tak v sále. Přijdeme zatančit až k vám Pro koho je show vhodná Všechny ženy starší 18 let Nevěsty a jejich kamarádky Oslavenkyně narozenin Odvážné i stydlivější (není se čeho bát) Skvělý dárek k narozeninám, nebo jako součást rozlučky se svobodou. Pro ty, co chtějí zažít vzrušující show

Nový termín : sobota 03. 10. 2020 od 20.00 hod.

Vstupné: 250 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Královský košt Děčín
Na pěší zóně pod Růžovou zahradou, Děčín
Chomutovské slavnosti
Městský park, Chomutov
Od Nordkappu k Sahaře – cestovatelská přednáška
Informační středisko města Ústí nad Labem, Ústí nad Labem