CARLOS SANTANA TRIBUTE BAND

Akce Český Těšín

Koncerty
Další akce ve městě Český Těšín

CARLOS SANTANA TRIBUTE BAND

Carlos Santana je mexicko-americkým hudebníkem, kytaristou a zpěvákem, který rozhodujícím způsobem ovlivnil rockovou hudbu svým svérázným stylem. Je pokládán za jednoho z nejlepších kytaristů světa a není jednoduché jej napodobit a jeho tvorbu prezentovat na úrovni, která by jej nepoškodila a dál šířila jeho skvělou tvorbu.

A toto se KONEČNĚ podařilo v zemi, která patří k revivalovým velmocem na světě a to v době, kdy jednotlivé osobnosti mají své zastoupení právě v oblasti revivalů a tribute bandu, kteří dál šíří slávu jejich uměleckého díla nesmazatelné hodnoty – svědčí o tom mimo jiné světově uznávané repliky kapel jako The Beatles, Pink Floyd, Kiss, Deep Purple, ABBA a řady dalších.
V Ostravě se sešla parta hudebních nadšenců, milujících hudbu Carlose Santany, vyznávající tyto rytmy napříč spektrem žánrů (španělsko-mexické či pop – rockové songy) a mající rádi vlnící se publikum pod takty skvělé hudby. Sehranost a vyhranost těchto hudebníků je zárukou kvality. Nadšení, které se lavinovitě šíří mezi posluchače je ozdobou každé párty, oslavy či festivalů a je vždy zárukou kvalitní hudby v precizním podání a podpořeného až trojnásobnou rytmikou, protože právě bicí a perkuse dodávají této hudbě obzvlášť pikantní nádech exotiky, zábavy a radosti, kterou tato hudba prezentuje.

CARLOS SANTANA TRIBUTE band nabízí ty největší a nejskvělejší hity tohoto velikána od slavné Smooth přes Maria Maria, Oye Como Va až po Just Feel Better, kterou prezentoval S. Tyler z Aerosmith nebo Into The Night s Chadem Kroegerem z Nickelback. Celá kapela šlape na plná plyn vždy s úsměvem na tváří a zápalem pro tuto muziku, které vám přivodí neskutečný hudební zážitek a spokojenost návštěvníků a znalců této hudby.

Srdečně zveme.

Vstupné: 100 Kč

20:00 - 23:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
RADŮZA
Národní Dům, Frýdek-Místek
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT!
Městský dům kultury, Karviná
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava