Čarodějnice v Týništi nad Orlicí 2020

Akce Týniště nad Orlicí

Čarodějnice v Týništi nad Orlicí 2020
Zábava, párty, Zvyky a tradice
Další akce ve městě Týniště nad Orlicí

Čarodějnice v Týništi nad Orlicí 2020

Hlavní podium 13. Čarodějnic v Týništi nad Orlicí „MĚSTO TÝNIŠTĚ STAGE“ bude letos opět na Mírovém náměstí, kde bude dost prostoru pro posezení i tanec, hudební program už od 16 hodin a spousta jiných možností zábavy pro dospělé i pro děti. Druhé pódium „CMI STAGE“ bude stejně jako loni na Tyršově náměstí před Kulturním centrem.
Zahrají kapely:
vypsaná fiXa (rock-rock'n'roll / Pardubice)
Mňága a Žďorp (alternative-rock / Valašské Meziříčí)
PRAGO UNION (official) (hip hop-alternative / Praha)
Band-a-SKA (ska-pop/Týniště nad Orlicí)
Pískomil se vrací (kapela pro děti/Uhlířské Janovice)
Foxy Mama (blues-rock/Praha)
The Hops Party (Lo-Fi-rock'n'roll/Jičín)
Whatrock (hard rock-blues/Jaroměř)

O organizaci her a soutěží pro naše nejmenší se postará především DDM Týniště nad Orlicí a Česká Spořitelna, Eko-kom a Tlapnet. Od 16:30 začne pod kostelem Čarodějná cesta, kde mohou děti soutěžit o různé ceny. Další ceny mohou získat v anketě Miss Čarodějnice, která bude vyhlášena v 19:30 na hlavním podiu. Kromě toho budou projížďky kočárem, skákací hrad, ukázky virtuální reality a hasičské techniky. Samozřejmostí je opékání na zahradě DDM (buřty s sebou!) a velká čarodějnická hranice! Bude toho zase o něco více než loni.

Na náměstí vyroste kromě podia také velký stan s občerstvením, točit se bude Plzeňský Prazdroj, podávat se bude výborná káva a spousta jiných nápojů. Na akci tak můžete určitě přijít i s prázdným žaludkem.

Na akci vystoupí celkem 8 kapel na dvou pódiích a postarají se o hudební program od 15:30 až do půlnoci. Skupiny budou střídavě vystupovat na Mírovém a Tyršově náměstí, takže kdo bude chtít, stihne všechno. A na koho se můžeme těšit? To vám sdělíme postupně!! Tak to sledujte!

Tohle všechno pro Vás chystáme na čtvrtek 30. dubna 2020, celé odpoledne a večer, na Mírovém a Tyršově náměstí a samozřejmě ZADARMO! Tak doufáme, že Vás přijde co nejvíc, už se moc těšíme

Začátek akce: 30. 4. 2020 15:00:00
Konec akce: 1. 5. 2020 0:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce