Čarodějnický majáles 2020

Akce Skuteč

Čarodějnický majáles 2020
Zábava, párty, Zvyky a tradice
Další akce ve městě Skuteč

Čarodějnický majáles 2020

Už pětkrát spojení studentského majálesu a pálení čarodějnic zafungovalo. Tak proč to měnit. Letošní Čarodějnický majáles proběhne ve čtvrtek 30. dubna a opět nabídne skvělý kulturní program v čele s ZZ Top Tribute band z Litovle.
Ve 14.30 se u gymnázia seřadí masky a projdou městem. Trasa povede ulicí ČSA a Tylova až na náměstí, kde bude vztyčena májka. Poté se všechny masky přesunou ke sportovní hale, kde začne kulturní program.
O hudební produkci se celý den budou starat studentské a místní kapely. Vrcholem celého programu bude jistě vystoupení předního českého revivalu skupiny ZZ Top. Kromě toho je připraven také doprovodný program, kdy uvidíte ukázku RC modelů, sebeobrany nebo se budete moci nechat dočasně potetovat a projet na koních. Pro děti budou připraveny soutěže o sladké odměny nebo malování na obličej.
Čarodějnický majáles pořádá město Skuteč ve spolupráci se studenty Gymnázia Suverénního řádu maltézských rytířů ve Skutči. Občerstvení na akci a soutěže pro děti zajištují skutečští skauti. Vstupné je zdarma.

Začátek akce: 30. 4. 2020 14:30:00
Konec akce: 1. 5. 2020 2:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce