Čarodějnický rej 2017

Akce Branišovice

Čarodějnický rej 2017
Akce pro děti, Zvyky a tradice
Zámek Branišovice, Branišovice
Další akce ve městě Branišovice

Čarodějnický rej

Velevážené čarodky ze širokého okolí, jako zámecká čarodějnice s nejvyšší kvalifikací si vás dovoluji touto cestou pozvat na ČARODĚJNICKÝ REJ na zámečku v Branišovicích konaného dne 30.04., od cca 14 hod. odpoledne.
Pro čarodějnice starší 360 let je akce povinná bez pardonu.
S sebou vezměte samozřejmě i své učně a nástupkyně, vítána jsou vaše čarodějná zvířata, pakliže nemají (tak jako ta moje) vražedné, či lovecké úmysly…..vaši asistenti (partneři) jsou vítáni, pouze pokud se nám nebudou plést do čarování a naší zábavu kazit hloupými dotazy typu: „ Co to stálo?, Kde máme?, Vzalas?, Kdy půjdeme?“apod.
Středověké dopravní prostředky, jako košťata raději nechte doma.
Všechny však jistě oceníme, pokud se budete chtít pochlubit nějakou svou vyčarovanou dobrotou, kterou pro nás vezmete na ochutnání, kouzelným módním doplňkem, či kabelkou, novými střevíčky, novým účesem nebo vylepšeným tělem a obličejem…….v čarodějné diskuzi probereme kouzelný program všeobecné péče o naše přestárlá, leč ATRAKTIVNÍ těla. Dotkneme se témat jako kosmetika, kadeřnictví, estetická chirurgie, ortopedie…..můj fitness trenér, psycholog, psychiatr….
Okrajová témata k diskuzi: moje oblíbené hospodářské zvíře, můj životní osudový (samozřejmě zvířecí) partner
Zakázaná témata jsou: manžel, partner, děti, tchýně, domácí zvířata a péče o ně (např. úklid terária, výměna vody v akvárku, venčení a úklid po psech atd.)
V případě nepřízně počasí bychom mohly uvažovat o přesunutí akce na Krčmu v Branišovicích, zde by se ev. dalo i přespat, kdyby se nám akce protáhla a moderní dopravní prostředky se staly neovladatelnými…..zatím otevřené téma :-)
Těším se na Vás všechny, mé kouzelné přítelkyně…… a pokud možno mi dejte, prosím předem vědět zprávou sem nebo telefonem :-)
Doporučená přípravka: https://www.facebook.com/events/1662505973766827/?ti=cl
Barbara

Místo konání akce: Zámek Branišovice, Zámek Branišovice, Branišovice
Datum začátku akce: 30. Dubna 2017 14:00
Datum ukončení akce: 1. Května 2017 00:00
Pravděpodobné souřadnice: 48.9609N 16.429E

Případné změny si prověřte na webu akce Čarodějnický rej

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Den dětí
1. nádvoří rosického zámku, Rosice