Čarozoo 2019

Akce Brno

Akce pro děti
Další akce ve městě Brno

Čarozoo

Poslední dubnový den se můžete těšit na opékání špekáčků, taneční vystoupení i čarodějnickou hru.
Program 11:00 – 16:00 – velká čarodějnická hra pro děti (areál Zoo Brno) 12:00 – 17:00 – opékání špekáčků. Děti ve zvířecích maskách získají špekáček zdarma. Správně vyluštěná čarodějnická hra = špekáček zdarma (Indiánská vesnice u týpí, za expozicí bizonů) 

Chcete přijít na Čarozoo zdarma? Pro děti žádný problém! Je to velmi jednoduché. Za odevzdaný vysloužilý elektrospotřebič pro vás máme dětskou vstupenku zdarma. Přinést můžete vysloužilé nebo nefunkční domácí elektrospotřebiče, které se zapojují do elektřiny nebo jsou na baterky (fén, vysavač, holicí strojek, mixér, mobil, lednice). Elektrospotřebič musí být kompletní a ne částečně demontovaný. Myš k PC nebo samostatná nabíječka mobilu se za elektrospotřebič nepovažuje. Klávesnice k PC bude přijata jen s dalším spotřebičem. 

Jen upozorňujeme, že tato akce platí pouze pro děti. Přijde-li do zoo sám dospělý, tak vstupenku sice obdrží, ale na pokladně ji neuplatní (cena dětské vstupenky mu tedy nebude odečtena ze vstupenky klasické). 

Těšíme se na vás!

Základní vstupné: 120,- Kč
Děti 3–15 let, držitelé průkazuZTP: 90,- Kč Rodinné vstupné (2 dospělí + 2–3 děti 3–15 let): 350,- Kč Děti do 3 let, ZTP/P, doprovod skupiny (1 osoba na 10 osob): zdarma

09:00–17:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce