CASTING MISS CZECH REPUBLIC 2018 VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

CASTING MISS CZECH REPUBLIC 2018 VE ZLATÉM JABLKU
Jiné akce, Kultura
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: 571 817 111

Nový ročník soutěže krásy Miss Czech Republic 2018 zavítá v sobotu 17. března do Zlatého jablka ve Zlíně, aby při castingu vybral ty nejsympatičtější dívky do celorepublikového semifinále. Zvány jsou dívky ve věku 17-25 let a samozřejmě i jejich příznivci. V porotě zasedne modelka Taťána Makarenko a další úspěšné účastnice předchozích ročníků soutěží Miss. Během odpoledne vystoupí i zpěvák Adam Mišík. Registrace začíná v 16 hodin, casting samotný o hodinu později. 

Pod novým názvem Miss Czech Republic se letos rozběhl další ročník soutěže krásy, dříve známé jako Miss Face. Zlínský casting, který vybere postupující dívky, se uskuteční 17. března v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně.

 Mohou se jej zúčastnit dívky od 17 do 25 let, u nichž o úspěchu nerozhoduje jen výška a míry, ale i půvab a sympatie. Soutěžit se bude v rozhovoru s porotou a v promenádě v koktejlových šatech, která nahradila promenádu v plavkách. Porotu soutěže povede její ředitelka, modelka Taťána Makarenko, sekundovat jí budou finalistky předchozích ročníků soutěží krásy Andrea Kalousová a Kristýna Langová. Připravený je i doprovodný program, kterým provede moderátorka Eva Decastelo, vystoupí populární zpěvák Adam Mišík, mladá zpěvačka Adéla Částková a taneční skupina Local Girl Gang.

 Na vítězky celorepublikového finále Miss Czech Republic 2018, které se bude konat na podzim, čekají atraktivní ceny a účast ve světových soutěžích krásy. Soutěž má ale i charitativní rozměr. Výtěžek z finále bude věnován České neonatologické společnosti.

 Zlínský casting se uskuteční v přízemí prodejní galerie Zlatého jablka, registrace začíná v 16 hodin a soutěž samotná v 17 hodin. S sebou je nutné mít boty na podpatku, tmavé jeansy a nezbytnou dávku odvahy a sebevědomí.

 

Více na www.missczechrep.cz a www.zlatejablko.cz

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub
HASIČSKÁ MUZEJNÍ NOC
Prachatické muzeum, Prachatice