Casting Miss Czech Republic 2020 ve Zlatém Jablku

Akce Zlín

Jiné akce
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz
Další akce ve městě Zlín

Vstup do světa celebrit, módy a modellingu nabízí dívkám od 17 do 25 let další ročník soutěže krásy Miss Czech Republic 2020. Zlínský casting se uskuteční v pátek 4. října od 17 hodin v obchodním centru Zlaté jablko. Porota v čele s modelkou Taťánou Makarenko vybere dívky postupující do celorepublikového semifinále. Casting doprovodí program, ve kterém zazpívají Pavel Callta a Adéla. Registrace do castingu začíná hodinu před jeho začátkem, tj. v 16 hodin.

 

 

Miss Czech Republic vysílá všechny své vítězky na největší světové soutěže krásy současnosti. Její nový ročník je tak příležitostí pro sympatické mladé dívky, které chtějí zažít svět showbusinessu. Casting, z něhož vzejdou postupující do semifinále soutěže Miss Czech Republic 2020, se ve Zlíně koná v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko v pátek 4. října. Přihlásit se do něj mohou dívky ve věku 17-25 let. 

 

O úspěchu zde nerozhodují jen výška a míry, ale především půvab a sympatie. Které dívky se podívají do semifinále, rozhodne porota, v níž zasedne ředitelka soutěže, modelka Taťána Makarenko, i úspěšné účastnice předchozích ročníků Miss Andrea Prchalová, Lucie Kovandová a další. Soutěžit se bude v rozhovoru s porotou a v promenádě v koktejlových šatech. 

 

Casting zpestří také doprovodný program moderovaný Evou Decastelo. Představí se v něm populární zpěvák Pavel Callta a mladá zpěvačka Adéla.

 

Zájemkyně o účast na castingu se mohou registrovat přímo v místě konání od 16 hodin, s sebou kromě odhodlání musí mít občanský průkaz, boty na podpatku, koktejlové šaty a tmavé džíny. Začátek castingu je v 17 hodin.

 

Více na www.missczechrep.cz www.zlatejablko.cz

 

Jméno organizátora: OZC Zlaté Jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce