Casting Miss OK 2018

Akce Olomouc

Casting Miss OK 2018
Jiné akce
Web organizátora:
www.missok.cz
Další akce ve městě Olomouc

Casting Miss OK 2018 - Olomouc

Neschovávej se „za masku“ a ukaž svoji pravou tvář. Každý je něčím výjimečný. Přijď, a my ukážeme Tvoji jedinečnost celému světu. Každá Popelka může být princeznou. Opravdu krásná jsi i Ty!

Formulář pro zájemkyně ZDE: https://missok.cz/

Pokud jsi studentka střední školy v Olomouckém, Zlínském nebo Jihomoravském kraji, tak neváhej a přihlas se! Čeká tě nejenom spousta zážitků a zkušeností: Získáš také mnohé vědomosti a dovednosti, které ti pomohou, aby ses v životě neztratila.

Opravdu krásná neznamená dokonalá, ale znamená MISS – tedy slečna, ze které se stane královna – královna krásy. Spolupracujeme s předními odborníky na zdravý životní styl, vizáž, vlasy, líčení, pohyb, osobnostní rozvoj a komunikaci. V tom všem u nás získáš zkušenosti.

Přihlas se, a reprezentuj svůj kraj. Ukaž, že právě holky z Tvého města, vesnice, školy jsou ty nej. Který kraj má nejkrásnější děvčata? Dokaž, že ten Tvůj.

Vítězstvím v soutěži získáš samozřejmě hodnotné ceny, ale nikdo Tě nebude nutit dělat modelku. Otevřeme Ti dveře do světa, a ty se rozhodneš, do kterých vstoupíš. Opravdu krásná dívka si v Miss OK uvědomí, kdo skutečně je. Modelek je hodně, ale královna krásy je jen jedna.

Tvoji rodiče, Tvůj partner, tvoji přátelé, spolužáci a Tvá škola jsou naši partneři. Chceme, aby Tě podporovali, žili s Tebou Tvůj sen. Sen opravdu krásné dívky, který proměníme ve skutečnost.

Místo konání akce: Olomouc CITY, Pražská 255/41, Olomouc
Vstupenky: https://missok.cz/pro-zajemkyne/
Datum začátku akce: 28. Ledna 2018 14:00
Datum ukončení akce: 28. Ledna 2018 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.6023N 17.2204E

Případné změny si prověřte na webu akce Casting Miss OK 2018 - Olomouc

Jméno organizátora: Miss OK
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce