ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY 2019

Akce Vysoké Mýto

Jiné akce
Další akce ve městě Vysoké Mýto

ČESKO ZPÍVÁ KOLEDY 2019

V prosinci připraví Turistické informační centrum akci, která dovede na náměstí ve Vysokém Mýtě přátelé zpěvu, vánoční nálady a dobré pohody. Česko zpívá koledy si pro letošní rok vybralo termín 11. prosince. Na náměstí Přemysla Otakara II. se však v letošním roce nebude jen zpívat, ale bude se také obdarovávat. A to rovnou dvakrát.

Rádi bychom totiž splnili vánoční přání klientům vysokomýtského Ledaxu. Proto jsme se rozhodli vyhlásit veřejnou sbírku, kterou právě spustíme při koledování na náměstí. Při něm současně nabídneme dárek pro všechny, kteří chtějí finanční částkou potěšit seniory z Ledaxu. Našim dárkem budou různobarevné vánoční hvězdy, které můžou ideálně dotvořit atmosféru Štědrého dne. A dárkem pro klienty Ledaxu pak peníze, které návštěvníci akce věnují pro někoho dalšího. Tuhle dobročinnou, současně však dobrovolnou, akci jsme spojili se společným vystoupením zpěvákům na náměstí, takže i proto jsme ji nazvali Koledy splněných přání. Rádi bychom současně v tomto roce odstartovali něco, co by se v dalších letech mohlo stát již samozřejmou součástí předvánočního času. Koledy by tak plnily přání i jiným jednotlivcům a organizacím. Ve středu 11. prosince určitě budou zaměstnanci Turistického informačního centra, potažmo obecně prospěšní společnosti Vysokomýtská kulturní, obdarovávat. A určitě by byli velmi rádi, kdyby se k nim přidal co největší počet lidí, kteří do centra města dorazí.

Podrobnější informace přineseme průběžně na webu informačního centra i sociálních sítích facebooku - TIC Vysoké Mýto a i instagramu - infocentrum_vm. Sledujte naše profily, ať žádnou novinku neprošvihnete.

od 18.00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce