Český běh žen Ostrava 2022

Akce Ostrava

Český běh žen Ostrava 2022
Sportovní akce
Další akce ve městě Ostrava

Český běh žen Ostrava 2022

Český běh žen je městský silniční závod pro ženy a dívky všeho věku a výkonnosti. Běží se na tratích centrem třetího největšího města České republiky, jedinečného industriálního skvostu, města Ostravy.

Tratě jsou dlouhé 2,5 km, 5 km a 10 km. Pro radost běhají výkonnostní atletky, amatérské běžkyně i úplné začátečnice. Kdo neběhá, chodí, protože Český běh žen má příjemný závod také v chůzi s Nordickými holemi. A závodí i ten kdo se veze. Maminky mohou běžet se svou ratolestí v kočárku. A pokud máte potomka nebo kamaráda, kterému v pohybu pomáhá invalidní vozík, může s vámi taky na trať. Český běh žen nemá žádné limity. Vždy je nejdůležitější Vaše osobní radost z výkonu.

Každá žena v Českém běhu žen je vítězkou a společně tvoří velkolepou atmosféru! Buďte u toho s kamarádkou, přáteli, rodinou! ČESKÝ BĚH ŽEN BAVÍ VŠECHNY, PROŽIJETE NEZAPOMENUTELNÝ DEN!
Doprovodný program po celý den pro všechny příchozí - hudební maraton základních uměleckých škol, přehlídka dechových orchestrů, skákadla, trampolíny, sportovní soutěže, poradny, turnaje, kurzy, lahodné občerstvení, příjemné posezení, výtvarné dílny, hlídání dětí a mnoho dalšího.

VSTUPENKY
690,- sólo 2600,- pro 4 na 5 km

11:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce