Český mejdan s Impulsem 2019

Akce Praha

Český mejdan s Impulsem 2019
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Praha

Český mejdan s Impulsem 2019

ČESKÝ MEJDAN S IMPULSEM 2019
Už počtvrté! Česká hudební událost roku se znovu hlásí o svoje místo na slunci. A znovu s největšími domácími hvězdami. Kdo bude zpívat tentokrát?

Zlatá Slavice Lucie Bílá se na Český mejdan s Impulsem po roční pauze vrací, Hana Zagorová a Helena Vondráčková budou mít premiéru. „Když jsem před dvěma lety měla svůj narozeninový koncert v O2 areně, tak mě to nadchlo a ráda se sem letos vrátím," okomentovala svoje připojení k hudební události roku Helena Vondráčková.

Hana Zagorová se přiznala k lehké nervozitě: „Mám před koncertem vždycky trošku trému, ale je to myslím ku prospěchu věci, protože to není tréma, která je svazující, ale která podporuje a vlastně hecuje. Mám hrozně ráda živé zpívání, a tak se na Český mejdan těším.“

Poprvé na akci vystoupí Marek Ztracený. Svůj nezaměnitelný chraplák předvede publiku Dalibor Janda, který přivede dceru Jiřinu Annu. Hudební překvapení chystá Petr Kolář, ten sáhne do repertoáru jiného, velmi známého zpěváka.

Jak z úvodu vyplývá, silné bude letos zastoupení hostů ze Slovenska. V roce, kdy oslavuje 40 let na hudební scéně, potvrdil svou účast Miroslav Žbirka. Potřetí to na pódiu rozsvítí košičtí No Name a Katarina Knechtová si mejdanovou atmosféru vyzkouší poprvé.

O skupině Slza nebylo posledních pár měsíců slyšet.„Půl roku jsme nedávali rozhovory a pár měsíců nebyli ani na sociálních sítích a fanoušci měli dojem, že jsme se rozpadli a teď jsme se dali dohromady kvůli Českému mejdanu s Impulsem - podobně jako třeba Queen na Live Aid. To je samozřejmě vtip, ale v O2 areně jsme hráli poprvé právě na Českém mejdanu s Impulsem před dvěma lety a rádi si to zopakujeme,“ říkají Petr Lexa a Lukáš Bundil.

Ke kapelám se přidají Mandrage, jejichž hit Motýli sbírá jedno ocenění za druhým. A pozor, i letos vystoupí velký orchestr: bude to Boom!Band Jiřího Dvořáka, který doprovází elitní české sólisty.

Český mejdan s Impulsem v minulých třech letech vyprodal pražskou O2 arenu, čtvrtý ročník slibuje znovu parádní hudební zážitek. Diváci dostanou k dispozici více míst na sezení u pódia, aby mohli být svým hvězdám nablízku. Lístky jsou k dostání v prodejní síti Ticketportal v cenovém rozmezí 640 Kč – 2590 Kč.

Sobota 19. října 2019 v 18:00 až 23:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce