CESTA ČASEM - Psytrance night - Církvice

Akce Církvice

CESTA ČASEM - Psytrance night - Církvice
Zábava, párty
Cirkvice, Kutna Hora, Církvice
Další akce ve městě Církvice

CESTA ČASEM - Psytrance night - Církvice

...CESTA ČASEM...

13KW sound system / UV lights&deco / laser show / video mapping / UV junglists&performance / just a blacklight psy eve' :)

9 Djs:
LOLLA (Independent Theory)
NEUROSPONGE (Hedonix)
ZÉLA (Hedonix/Psychedelic freaX)
31 STITCHES (Psychedelic freaX)
ROZ-HLAS (Psychedelic freaX)
KRATAX (RMBS)
HELLRAISER (RMBS)
ARTEK (RMBS)
SUPRAPHONE (RMBS)

Vj & mapping:
KUBEX (Sadozskaut/Psychedelic Freax)

Lights:
MORFA CREW / RMBS / Psychedelic Freax

Light & UV performance:
Lucie Zrzečka
Ivett a Lů
Zdeny

Decorations:
Zéla (UV plachty a stringy)
31Stiches (UV stringy)
Alice in Fluoroland (UV heaven)

Vstup: 130CZK
Start: 18:00
End: 0?:??




Djane Lolla (Independent Theory/CZ)

Dj Lolla se o elektronickou hudbu se zajímá od svých patnácti let. Zpočátku hrála trance a techno z vinylových desek. Když v roce 2005 poznala psytrance a jeho subkulturu, vyměnila gramofony za playery. Na počátku roku 2006 již pravidelně hrála na psytrance parties a záhy se spojila se Zero Point Crew. Od té doby se mimo většiny podstatných českých festivalů (Mystical Ritual, Mystický Les, Spring Adventure, Mascadelix, Goblinarium, Taranis, Kruh, Bios, MoBio, Švihov, Mealstrom, Cyklista, Ufo Bufo, Letní a Lední Zvěř, Funny Moon aj.) objevila také na Slovensku, v Portugalsku (Shamanic Festival) Polsku (Małpi Gaj VI OA – by Monkey Forest) a Itálii. Často vystupuje v pražských i mimopražských klubech, zaměřených spíše na minoritní hudební směry. V Praze jste ji mohli slyšet například v Crossu, Abatonu, Styxu, Cafe baru O2, Boileru, Visitoru, XT3 aj. Od roku 2007 pravidelně hraje na Legalizaci – Million Marihuana March. Podílela se organizačně na pravidelních multižánrových tanečních akcích Czech Point v Abatonu, kde se stala rezidentkou psytrancové stage.
Od roku 2014 organizuje velké párty v klubu Storm Club Prague, kam pozvala headlinery: Psykovsky, Pentu, Transdrivera, Atmu a Schizoid Bears. Po 10 tých narozeninách v roce 2015 Zero Point opouští a přidává se k uskupeni Independent Theory. V roce 2016 spoluzakládá značku pravidelných parties v klubu Storm, kde zatím zahráli: U-Recken, Re-horakhty, Electric Universe, Atriohm aj.
Na parties s oblibou hraje noční temný DARK a forest s melodickými temnými zvuky v rozmezí 148-155 bpm, ale nebrání se ani osvěžujícím výletům do jiných žánrů.
Styl: dark & morning psytrance
Narozena: 1983
Hraje od: 2002
Oblíbené labely: Manic Dragon, Lycantrop Rec., Temple Twister, Inpsyde Media, Trishula, Parvati, Ketuh, Alkaloid, Plutonic, Bhooteswara rec. aj
Oblíbení producenti: Baphomet Engine, Parus, Darkshire, Paranoize, Psychoz, Orestis, Gappeq, Encephalopaticys, Atriohm, Frantic Noise, Phobos Azazel, Xenomorf, Paraforce, Lab, Olien aj.
https://soundcloud.com/lolla-psytrance
fanpage fcb: https://www.facebook.com/lolla.psytrance.dj/?fref=ts


Lolla became interested in electronic music at the age of 15. She started with vinyl techno and trance records. When she met psytrance subkulture she switched turntables for decks. At the begining of the year 2006 she already regulary performed on psytrance parties and joined Zero Point Crew soon. Besides for most of the big Czech festivals (Mystical Ritual, Mystický Les, Spring Adventure, Mascadelix, Goblinarium, Taranis, Kruh, Bios, MoBio, Švihov, Mealstrom, Cyklista, Ufo Bufo, Letní a Lední Zvěř, Funny Moon aj.) she appeared also in Slovakia, Portugal (Shamanic Festival), Poland (Małpi Gaj VI OA – by Monkey Forest) and Italy since then. She often performs in many clubs not only in Prague. You could hear her for example in Cross, Abaton, Styx, Cafe bar 02, Boiler, Visitor, XT3, etc. She also regulary plays for Legalizace - Million Marihuana March. She helped to organize regular multi-genre Czech Point dance parties in Abaton, where she became residental dj of the psytrance stage. Nowadays she organizes huge parties in Storm club where she invited big names such as Psykovsky, Pentu, Transdrivera, Atmu or Schizoid Bears. She loves to play night DARK and forrest with dark melodic noises in between 148-155bpm but she is not against refreshing trips to other genres

Style: dark & morning psytrance

Born: 1983
DJ since: 2002

Favourite labels:: Manic Dragon, Lycantrop Rec., Temple Twister, Inpsyde Media, Trishula, Parvati, Ketuh, Alkaloid, Plutonic, Bhooteswara rec. aj
Favourite producers: Baphomet Engine, Parus, Darkshire, Paranoize, Psychoz, Orestis, Gappeq, Encephalopaticys, Atriohm, Frantic Noise, Phobos Azazel, Xenomorf, Paraforce, Lab, Olien aj.



Dj Neurosponge (Hedonix)
je nejlepší DJ psytrancové scény ve svoji hlavě, což mu dodává vnitřní povzbuzení k dalšímu hraní. Nikdy si však nesmí zcela připustit dosažení spokojenosti, jinak by to byl konec jeho osobnostního růstu. Avšak ani s mírou racionální kritiky a skepse to nesmí přehnat, aby to nezkončilo depresí a demotivací. Vyvážit všechny polohy ve složitém a rychle se proměňujícím světě tak, aby z toho vzniklo něco hezkého, je to, čemu má smysl věnovat svoji pozornost, energii a čas…

Dj Zéla (Hedonix/Psychedelc freaX)
https://www.facebook.com/hedonix.cz/


line-up

18:00-19:00- 31 STITCHES
19:00-20:00- ARTEK
20:00-21:00- ZÉLA
21:00-22:00- HELLRAISER
22:00-23:30- NEUROSPONGE
23:30-01:00- LOLLA
01:00-02:00- ROZ-HLAS
02:00-03:00- KRATAX
03:00-??:??- SUPRAPHONE

Místo konání akce: Cirkvice, Kutna Hora, Církvice
Datum začátku akce: 18. Března 2017 18:00
Datum ukončení akce: 19. Března 2017 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.9466N 15.3387E

Případné změny si prověřte na webu akce CESTA ČASEM - Psytrance night - Církvice

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce