Cestovatelské kino: Havaj

Akce Praha

Cestovatelské kino: Havaj
Kino
Další akce ve městě Praha

Cestovatelské kino: Havaj @Kino Lucerna

Žít svůj sen. Na souostroví Havaj žádný zázrak, právě naopak, každodenní realita. V zemi obklopené Tichým oceánem najdete snad všechno, co hledáte – úchvatné korálové útesy, nádherné původní deštné pralesy, lávové pouště, pohádkové pláže, tropická údolí, fascinující vulkanický národní park, aktivní sopky, jehličnaté lesy i vysokohorské pásmo. Poznejte zemi, kde vás přivítají voňavým lei věncem, kde i palmy tancují hula, kde si surfeři plní své sny, kde se dá stále ucítit spiritualitu dávných kultur a kde jsou lidé až zázračně milí. O svém ročním pobytu na Havaji bude mluvit cestovatel Petr Nazarov.

Petr Nazarov
procestoval několik desítek zemí a v některých z nich na několik měsíců, či dokonce let zakotvil. K cestování po zemích celého světa postupně přidal i fotografování. Cestování mu dalo víc než všechny školy světa, jelikož je pro mě tou nejzajímavější a nejpoučnější školou života. “Kromě poznávání nových míst a kultur jsem si při svých cestách uvědomil spoustu souvislostí, které by mě doma v obývacím pokoji asi nikdy nenapadly, a hlavně jsem měl dostatek času nad nimi přemýšlet,” hovorí Petr.

14. 2. (středa)
Start: 20:30 hod.
Vstupenky: bit.ly/PredprodejHavaj

Partneři: Kulturio, AtlasCeska.cz, InfoDnes.cz - internetová reklama, práce, kulturní akce, zpravodajství, GoOut.cz, Přednáškomat, Naše cesta kolem světa - Our trip around the world, Interez, Apus Relax

Místo konání akce: Kino Lucerna, Vodičkova 36, Praha
Vstupenky: http://www.kinolucerna.cz/klient-263/kino-68/stranka-2745/film-210309
Datum začátku akce: 14. Února 2018 20:30
Datum ukončení akce: 14. Února 2018 22:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.0814N 14.4253E

Případné změny si prověřte na webu akce Cestovatelské kino: Havaj @Kino Lucerna

Jméno organizátora: Cestovatelské kino
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.