ČEZ RunTour Olomouc 2022

Akce Olomouc

ČEZ RunTour Olomouc 2022
Sportovní akce
Další akce ve městě Olomouc

ČEZ RunTour Olomouc 2022

Seriál běžeckých závodů ČEZ RunTour odstartuje 16. 7. 2022 v Olomouci ve Smetanových sadech! Buďte u toho s námi a zažijte neopakovatelnou běžeckou atmosféru. Těšit se můžete na tratě dlouhé 3, 5 a 10 km, děti pak na Rákosníčkův běh na 500 a 1000 metrů. Pokud o ČEZ RunTour slyšíte poprvé, trochu vám tento běžecký seriál představíme. Jeho cílem je takzvaně „zvednout z gauče“ tisíce lidí v celé České republice.

Ukázat jim radost z běhu, podpořit u nich aktivní životní styl, a především u dětí pohybovou gramotnost, která se kvůli COVID-19 dostala do kritických čísel. Na ČEZ RunTour nejde ale o rekordní časy. Jde o radost z pohybu a běhání. Čekají na vás staré známé distance pro dospělé, děti a celé rodiny. V cíli na vás bude čekat krásná kovová medaile, diplom a fotografie ze závodu vám dorazí pár hodin po úspěšném dokončení až do e-mailu. A hlavně, zažijete skvělou a přátelskou atmosféru, kterou jsou závody ČEZ RunTour typické.

Navíc z každého startovného putuje 50 Kč na konto Nadace Leontinka, která pomáhá zrakově postiženým dětem a mladým lidem. Takže svým pohybem uděláte nejen něco pro své zdraví, ale také přispějete na dobrou věc!

Přijeďte se v sobotu 16. července do Olomouce na vlastní kůži přesvědčit, že s ČEZ RunTour je radost běžet! #JERADOSTBEZET!

8:00 - 16:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce