Čiperkové

Akce Třinec

Čiperkové
Akce pro děti
Další akce ve městě Třinec

Čiperkové

Čiperkové jsou nejpopulárnější dětská kapela v ČR. Zpívají písničky, které baví děti, rodiče, babičky i dědy. Přijďte si s nimi zazpívat, zatancovat a zablbnout. Společně poznáte upovídanou berušku Alušku, co protančila všechny svoje střevíčky. Bláznivou opičku Olu, která vyvádí samé lumpárny. Škodolibé vosy, co schválně opičku provokují, ale nikdy nezkazí žádnou legraci. Usměvavé Sluníčko, které každému rádo poradí a vyčaruje úsměv na tváři. A věčně zasněnou kytičku Jasmínku. Pořadem provází puntíkovaná moderátorka.
Čiperkové – to je bezva parta, která ráda zpívá a tancuje. Jejich videoklipy na YouTube mají zhlédnutí v milionech.

Vystoupení trvá hodinu a je vhodné i pro nejmenší, protože s Čiperky se nemusí sedět v klidu na místě a mlčet. Právě naopak!
Po vystoupení autogramiáda a focení.

Malujte a bavte se!
Pro všechny děti je připraveno oblíbené Malování před pohádkou. Jak na to? Děti doma nakreslí obrázek na téma „postavičky z písniček Čiperků“, a to na formát A4 nebo A5. Svůj výtvor vezmou s sebou a při vstupu do sálu jej odevzdají paní uvaděčce. Mezi tím, co budou sledovat báječnou pohádku, se přichystá překvapení. Až vyjdou z divadelního sálu, všechny obrázky ozdobí předsálí divadla…
Věříme, že to potěší všechny děti i hrdé rodiče.

Před pohádkou děti přivítá náš maskot pohádek, Kašpárek Kuliočko, se kterým se mohou vyfotit.

Srdečně vás zveme, těšíme se na viděnou i na obrázky dětí.

Začátek akce: 2. 2. 2020 15:00:00
Konec akce: 2. 2. 2020 17:00:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce