CITY TRIATHLON Karlovy Vary - ITU World Cup

Akce Karlovy Vary

CITY TRIATHLON Karlovy Vary - ITU World Cup
Sportovní akce
Další akce ve městě Karlovy Vary

CITY TRIATHLON Karlovy Vary - ITU World Cup

Nejlepší triatlonisté planety míří do Karlových Varů. Na konci prázdnin se v nádherných kulisách lázeňského centra už potřetí uskuteční závod Světového poháru! Těšte se na prestižní souboje české elity se světovou špičkou, na nejkrásnější a zároveň nejtěžší trať v triatlonovém kalendáři a také na fantastický divácký zážitek.

Na závodníky elitního závodu čekají atraktivní tratě, které jsou po světě vyhlášené svojí spravedlivostí, náročností a členitostí.

Plavecká část bude probíhat na přírodním koupališti Rolava, odkud se závodnicí na kole přesunou po nájezdu na cyklistický okruh. Druhé depo a cíl se nachází na Divadelním náměstí. Běžecká část je situována kolem nejvýznamnějších kolonád v údolí řeky Teplé.

V tomto závodě budou závodníci bojovat o cenné body do seriálu Světového poháru 2019 a pro účast na Letních olympijských hrách 2020 v Tokiu, a hlavně o prize money v hodnotě 60 000 $.

Pro diváky bude připraveno zázemí a služby v podobě parkování a hromadné přepravy autobusy mezi hlavními lokacemi závodu.

clock
Neděle 25. srpna 2019 v 10:00 až 17:20

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce