CZARO JAM 2018

Akce Čachovice

CZARO JAM 2018
Zábava, párty
Další akce ve městě Čachovice

CZARO JAM vol.14

Zdravíme všechny příznivce SoCool Crew a přinášíme skvělou zprávu

Po loňském velmi vydařeném 13. ročníku Czaro Jamu, kde jste si mohli mimo jiné poslechnout jako hvězdu večera kapelu Status Praesents, jsme se rozhodli pokračovat v tradici a připravujeme pro vás další ročník týhle našlápnutý akce. Czaro Jam tedy opět bude a nebude o nic menší než v minulém roce.

Sejdeme se na sokolském plácku jako vždy 30.4. a řádně si to užijeme. Tentokrát jsme se rozhodli pojmout Czaro Jam trochu akčněji, co se týká ježdění na kolech. Takže se můžete těšit na odpolední závod na mtb a bmx kolech, kde se pojede i o nějaké ty věcné ceny a určitě bude na co koukat. Start kvalifikace je naplánován okolo 15. hodiny odpolední. Po odjetí kvalifikace nám k poslechu zahrajou místní hvězdy, kapela Razz. Tyhle týpci vás určitě nenechaj v klidu a parádně naladěj na následný finále.

Po ukončení závodu si jako vždy zapálíme pořádnou čarodějnickou vatru a následně vyhlásíme vítěze. Nějaký sranda soutěže taky budou, jako každej rok.

No a zhruba od pul 8 se můžete těšit na další hudební produkci, o kterou se postaraj skupiny Time Shifters, Jet 8, Arrogant Twins a vše završí Dj Fume, kterej roztočí svoje desky okolo půlnoci a pojede až do ranních hodin.

Více snad netřeba psát. Všichni si poznamenejte do svejch diářů datum 30.4.2018 a uvidíme se na hřišti

Místo konání akce: Rozhledna Čachovice, lipenska, Čachovice
Datum začátku akce: 30. Dubna 2018 13:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.2701N 14.9465E

Případné změny si prověřte na webu akce CZARO JAM vol.14

Jméno organizátora: SoCool Crew Čachovice
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce