CZECH DRIVE VE ZJ ZLATÉ JABLKO

Akce Zlín

CZECH DRIVE VE ZJ ZLATÉ JABLKO
Setkání a srazy, Sportovní akce, Výstavy
Další akce ve městě Zlín
Podrobnější informace: 571 817 111

Fanoušci motorismu si polovině dubna ve Zlíně přijdou na své. V sobotu 14. dubna se uskuteční v parku okolo zámku i na dalších místech v centru 2. ročník výstavy automobilů, motocyklů a jiných zajímavých exponátů Czech Drive. Část z nich je vystavena v obchodním centru Zlaté jablko už nyní. K vidění zde jsou závodní speciály, soutěžit se bude o ceny Barum Czech Rally Zlín.

Všechny příznivce rychlých a krásných aut, kteří se nemohou dočkat sobotní přehlídky Czech Drive, zve do své prodejní galerie obchodní a zábavní centrum Zlaté jablko ve Zlíně. Už od pondělí 9. dubna jsou zde vystaveny tři závodní rally speciály specifikace WRC, kategorie R5 a kategorie Super 2000. Jedná o soutěžní vůz Mini John Cooper Works WRC, se kterým jezdil v rámci českého šampionátu Tomáš Kurka, Škoda Fabia R5 jezdce Patrika Rujbra ze soutěžní stáje TNT Počernice a Škoda Fabia Super 2000.

 Otevřený je také fanshop s nabídkou výhodných vstupenek na sobotní program Czech Drive a upomínkových předmětů jako jsou například čepice a trička s motivem Barum Rally.

 To hlavní pak vypukne v sobotu 14. dubna. Výstava historických i moderních automobilů zaplní park Svobody a náměstí Míru, speciální program proběhne i ve Zlatém jablku. Představí se zde moderní záchranné vozidlo BMW i3 se zdravotníkem, pod záštitou BESIPu je připravena dětská dráha a interaktivní tabule. Nebudou chybět soutěže o ceny s tematikou Barum Rally.

 Expozice v prostorách Zlatého jablka je přístupná zdarma po celou otevírací dobu obchodního centra. Více na www.zlatejablko.cz

Jméno organizátora: zlate jablko
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce