Dalečínský jarmark 2017 MoveBreakers, Circus Brothers, V. Koubek

Akce Dalečín

Dalečínský jarmark 2017 MoveBreakers, Circus Brothers, V. Koubek
Jarmarky a trhy, Koncerty
Další akce ve městě Dalečín

Dalečínský jarmark - MoveBreakers, Circus Brothers, V. Koubek

V rámci pouťového víkendu proběhne v areálu zříceniny hradu v Dalečíně již tradiční Historický jarmark. O hudební program se postará známý písničkář Václav Koubek, pražští MoveBreakers s místním rodákem Davidem Kadlecem a Circus Brothers se svým disco-balkanem. Vstupné je jako vždy dobrovolné.

***Václav Koubek ***
"...Václav Koubek je z toho typu kumštýřů, kterým se nežije lehce za žádného režimu a který jednoduše řečeno není „user friendly“, neboli uživatelsky přátelský pro hlavní média a velká publika. Však také spojení skřehotavého hlasu, temperamentní tahací harmoniky a svérázných textů často Koubkovi přinášelo a přináší povrchní osudky z „divnosti“ nebo na druhou stranu stejně tak povrchní poplácávání po zádech od rádoby spřízněných hospodských opilců. Přitom písně, filmy či povídky z Koubkovy dílny prozrazují, že do klubů zavítá přírodně lyrický, chlapsky melancholický, plebejsky kritický, živelně vtipný a především velmi citlivý pozorovatel labyrintu světa i (ráje) srdce..." (Vít Kouřil: Pozoruhodné půlstoletí Václava Koubka)
http://bandzone.cz/vaclavkoubek

***MoveBreakers***
Originální fůze elektronických beatů, živých nástrojů a neuvěřitelné energie na podiu. To jsou MoveBreakers, pražská hudební skupina, která funguje od roku 2015 odehrála bezmála 100 koncertů v České republice, Itálii v Němcku a na Slovensku.
MoveBreakers hrají mix electro-swingu, funky i italského folkloru nebo drum'n'bass a každý koncert je jedinečnou party.
Pozitivní nádech i obsah jednotlivých skladeb vás přiměje rozhýbat vaše boky a užít si celý koncert naplno.
MoveBreakers navíc v pátek zahrají na Vírském vanutí a v sobotu na festivalu Pod Zelenou horou (https://www.facebook.com/events/383104522041464/).
http://www.rockandpop.cz/kapela-movebreakers-slavi-sve-druhe-narozeniny-a-startuje-letni-tour/
http://bandzone.cz/movebreakers

***Circus Brothers***
Kapela Circus Brothers vznikla oddělením většiny členů původní kapely Circus Problem. Navazuje na to nejlepší z původní tvorby a přináší nový posun, který fanouškům přinese další nezapomenutelné disco-balkan mejdany, jak byli zvyklí doposud. Na ulici, v klubech i na pódiích menších či větších festivalů bavíme tisíce fanoušků, kteří na naši show dokáží udělat nevídaný kotel, a nechávají za sebou koncerty protančené až do ranních hodin. S neuvěřitelnou energií zahraný disco-balkan, který kombinuje balkánskou dechovku, diskotékový beat, laciný pop a špinavý house. To, co jste znali doposud, je minulostí. Přichází noví, nezadržitelní a nepřehlédnutelní Circus Brothers!
http://bandzone.cz/circusproblem

Místo konání akce: Dalečín, Vysočina Region, Dalečín
Datum začátku akce: 30. Července 2017 13:00
Datum ukončení akce: 30. Července 2017 18:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.6N 16.25E

Případné změny si prověřte na webu akce Dalečínský jarmark - MoveBreakers, Circus Brothers, V. Koubek

Jméno organizátora: MoveBreakers
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
KÁJA A BAMBULÁČEK - BAMBULKOVÁ SHOW
Kulturní dům, Nové Město na Moravě
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Dům Kultury, Žďár nad Sázavou