Dan Bárta a Robert Balzar Trio - koncert

Akce Červený Kostelec

Dan Bárta a Robert Balzar Trio - koncert
Koncerty
Další akce ve městě Červený Kostelec

Dan Bárta a Robert Balzar Trio - koncert

Dan Bárta (zpěv) držitel deseti výročních ocenění Czech Music Awards. Vystupoval s Bobbym McFerrinem a WB3. Spolupracoval také s dvorním kytaristou Stinga Dominickem Millerem. Známý mimo jiné z působení ve skupinách Alice, J.A.R nebo jazzového projektu Illustratosphere. Milovník přírody, spoluautor knihy "Vážky České republiky: ekologie, ochrana a rozšíření", aktivista a přemýšlivý muž.
Robert Balzar (kontrabas) absolvent konzervatoře, kontrabasista evropského formátu, skladatel, aranžér, vyhledávaný studiový i koncertní hráč, přičemž mnohokrát reprezentoval Česko na evropských i světových pódiích. Muž, který se svým Triem fascinuje posluchače na každém koncertu.
V Trees je koncert připravován od října roku 2019.Pořádání bylo ohroženo vinou epidemie, ale vše se v dobré obrátilo. Můžeme tedy očekávat opravdu plnou zahradu. Připomínáme, že vstupenky (mízí velmi rychle) zakoupíte výhradně v předprodeji na: www.kupvstupenku.cz.
V případě, že bude daný počet vstupenek vyprodán, bude ještě realizován doprodej na místě do určeného počtu diváků, které zahrada pojme.

Začátek akce: 27. 6. 2020 19:00:00
Konec akce: 27. 6. 2020 22:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Tros Discotequos
Masarykovo divadlo, Jičín
Dalibor Janda
Masarykovo divadlo, Jičín
MUZIKÁLY NARUBY
Zámek Hrádek u Nechanic, Hrádek
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum ALDIS , Hradec Králové