David Koller

Akce Vysoké Mýto

David Koller
Koncerty
Další akce ve městě Vysoké Mýto

David Koller Acoustic - Vysoké Mýto

David Koller ve Vysokém Mýtě zahraje svoje hity v unplugged aranžích.

Jeden z nejúspěšnějších českých hudebníků David Koller se po letní festivalové sezoně a podzimním turné se svojí domovskou Lucií vrátí k akustickým koncertům. V rámci turné David Koller Acoustic Tour 2020 dorazí 20. února 2020 do Šemberova divadla v Mýtě, Zdejšímu publiku nabídne jiný koncertní zážitek, než skýtají festivaly nebo velké haly. V intimním prostředí Hankova domu přehraje svoje největší hity i průřez kariérou v akustických aranžích.

Během večera zazní například Chci zas v tobě spát, Troubit na trumpety by se nám líbilo, Gypsy Love, Amerika, Recidiva nebo Lovec střelec doktor&vědec. „Unplugged turné jedem sice už počtvrté, ale vždy k písničkám přistupujeme jinak a cizelujeme aranžmá. A podle ohlasu to baví i fanoušky, kteří mluví o prostoru, barvě a zvuku, který nebývá vždy v našich luzích a hájích ke slyšení,“ popisuje David Koller.

Na podiu budou muzikanti střídat dvoje bicí, perkuse, čtyři kytary a klavír. „Ve stejné sestavě hrajeme dlouho, jsme sehraní, rádi zkoušíme nové věci a akustické turné pro nás bylo výzvou. V kapele je to samý jazzman se srdcem rockera, tak konečně dostanou prostor,“ dodává s úsměvem David Koller, kterého doplní kytarista Michal Pelant, baskytarista Marek Minárik, bubeník Adam Koller, perkusionista Víťa Halška a hráč na kytaru a piano Matěj Belko.

Začátek akce: 20. 2. 2020 19:30:00
Konec akce: 20. 2. 2020 22:30:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce