Děčínská kolobka 2017

Akce Arnoltice

Děčínská kolobka 2017
Sportovní akce
Českosaské Švýcarsko, Arnoltice
Další akce ve městě Arnoltice

Děčínská kolobka 2017

Děčínská kolobka 2017

Ve spolupráci s Cyklopůjčovnou v Děčíně jsme pro Vás připravili zbrusu novou akci, kterou jsme příznačně nazvali Děčínská kolobka.

Tato akce nahrazuje původně plánovanou Jizerskou kolobku. Naší oblíbenou a povedenou akci. Jizerku jsme díky zásahu státních institucí byli nuceni zrušit. V Bedřichově a jeho okolí se přes rok konná velké množství akcí, které násobně více zasahují do životního prostředí CHKO Jizerské hory, ale Jizerská kolobka neprošla. Přestože se nejedná o závod, o akci s velkým množstvím návštěvníků. Přejme tedy Tetřívkovi obecnému, který v té době hnízdí, ať se mu dobře daří. Tolik k vysvětlení proč se na Jizerce v původním modelu již nepotkáme. A věřte, že nás to VELMI mrzí.

Na nalezení odpovídající náhrady jsme měli málo času, nicméně volba byla téměř jasná. Již delší dobu pracujeme s panem Svenem Czastkou z Cyklopůjčovny na zorganizování akce v prostředí krásných výhledů, panoramat, skalních útvarů, prostě v Česko-Saském Švýcarsku. Pan Czastka nám vyšel maximálně vstříc a na svět se vyklubala další parádní akce – Děčínská kolobka.

V krátké době zde naleznete další doplňující informace

Pozn: Od letošního ročníku vyžadujeme registraci a platbu startovného předem. K registraci využijte položek viz. níže, následně obdržíte podklady pro provedení platby.

Prosíme o zaslání informace, zda budete požadovat zapůjčení koloběžky na akci. Poplatek za zapůjčení jedné koloběžky je 100,- Kč.

Nevím jak vy, ale my z Koloběžíme už se strašně moc těšíme

Místo konání akce: Českosaské Švýcarsko, Arnoltice
Vstupenky: http://blog.kolobezime.cz/events/decinska-kolobka/
Datum začátku akce: 10. Června 2017 10:00
Datum ukončení akce: 10. Června 2017 20:00
Pravděpodobné souřadnice: 50.8333N 14.25E

Případné změny si prověřte na webu akce Děčínská kolobka 2017

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce