Den her

Akce Karlovy Vary

Den her
Akce pro děti
Další akce ve městě Karlovy Vary

Den her

Zajímají tě novinky on-line, videa na Youtube nebo in-line brusle?

Tak neváhej a přijď 2. června do areálu KV Areny s.r.o., kde ve 13:00 startuje skvělá show. Moderovat ji bude Petr Vojnar z TV Prima, představí dětskou kapelu Čiperkové, youtubery Atishow a Martina Rotu a také krásnou youtuberku a zpěvačku Veroniku Spurnou.

Nemusíš jen civět na pódium, můžeš si i aktivně užívat atrakcí jako jsou motokáry, skákací hrady, koloběžky, herní konzole, horolezecká stěna. Slizový koutek, kde se strhne pořádná slizová válka. Holky si mohou nechat namalovat „face“ a zkusit si některou z dílniček nebo si zatancovat s mažoretkami a tanečnicemi. Uvidíš ukázky karate kumite, floorbalu a dalších sportů. Přines si své in-line brusle a užij si dráhu zdarma, led na tréninkové hale bude k dispozici po celou dobu akce pro všechny milovníky bruslení.

Přijď si zasoutěžit o skvělé ceny: 2 x 2 vstupenky na lední revue Popelka, rodinné vstupné na Den s rodinou v zámeckém parku Ostrov a koncert kapely Slza, vstupné na Kryštof festivaly 2019 a volné vstupné do bazénového centra KV Arena.

V závěru programu kolem 17:30 se můžeš se všemi vyfotit a nasbírat podpisy při autogramiádě.

Neber si svačinu, občerstvení bude na místě dost. Jo a prachy moc nepotřebuješ, vstup je zdarma :-).

Více informací najdeš na našem webu: http://www.kvarena.cz/den-her/

Těšíme se na tebe v areálu KV Areny, v neděli, 2. 6. už ve 13:00!

13:00 – 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce