Den lidových řemesel

Akce Moravská Nová Ves

Den lidových řemesel
Setkání a srazy, Tradice a řemesla
Další akce ve městě Moravská Nová Ves

Den lidových řemesel

DEN LIDOVÝCH ŘEMESEL - to je již tradiční kulturní a společenská akce spojená s lidovým jarmarkem. Přijďte se na 1. máj pobavit, setkat se s přáteli, poznat kulturu jiných regionů, zkrátka hodnotně prožít svátečný den.
Dopolední kulturní program bude jako tradičně patřit dětským folklorním souborům včetně domácí Jatelinky a Jatelinečky. Tyto dětské folklorní soubory se svými cimbálovými muzikami Vás provedou i školou tance, která bude probíhat ve dvoře úřadu v rámci doprovodného programu. Odpoledne se můžete těšit na folklor moravský i svižný slovenský. Od podvečerních hodin vám rozproudí tep i jiné hudební žánry - rock a pop, je na co se těšit!
Kulturní scéna jde ruku v ruce s tradičním lidovým jarmarkem, kde si od 10.00 do 18.00 hodin vyberete z nepřeberného množství originálních rukodělných výrobků a shlédnete ukázky jejich výroby. Nabízeny jsou gastronomické speciality a ve stanu místního vinařského spolku si můžete dopřát nejednu skleničku lahodného neoveského vína. Pamatujeme i na vyžití našich nejmenších, proto si děti na jarmarku vyzkouší různou ruční tvorbu.

Letos bude lákavý také také program pro děti ve dvoře úřadu, kde se bude konat Škola folklorního tance, divadlo pro děti, skákací hrad a další pestré aktivity.
PROGRAM BUDEME POSTUPNĚ UPŘESŇOVAT

Začátek akce: 1. 5. 2020 10:00:00
Konec akce: 1. 5. 2020 21:30:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
AUTO - MOTO BURZA A BLEŠÍ TRHY SVITAVY
Plochodrážní stadion Hálkova7,na konci Svitav,směr Polička, Svitavy
ReFashanda 2024
Černá louka, Ostrava