Den otevřených sklepů Čejkovice 2018

Akce Čejkovice

Víno Pivo
Další akce ve městě Čejkovice

Den otevřených sklepů Čejkovice

V Čejkovicích, obci s třetí největší plochou vinic v ČR, pro vás připravujeme další ročník putování mezi sklepy. Akci pořádá Sdružení vinařů Čtvrtečníci. Prodej vstupenek SOBOTA 25. 8. od 09.00 hod. - na nádvoří Hotelu Zámek. Předprodej vstupenek PÁTEK 24. 8. od 16.00 do 21.00 hod.

V Čejkovicích, obci s třetí největší plochou vinic v ČR, pro Vás připravujeme další ročník putování mezi sklepy. Akci pořádá Sdružení vinařů Čtvrtečníci.

Prodej vstupenek SOBOTA 25. 8. 2018
od 09:00 - na nádvoří Hotelu Zámek.
Předprodej vstupenek PÁTEK 24. 8. 2018
od 16:00 do 21:00 - na malém nádvoří Hotelu Zámek.

Vstupné 1200,- Kč, v ceně je zahrnut poukaz na nákup vín v hodnotě 600,- Kč

Při objednání 25 lístků a více Vám lístky přivezeme osobně a to až v okruhu 40 km od Čejkovic. Tato nabídka platí pouze v pátek 24. srpna v době od 9:00 do 19:00 (vhodné pro větší ubytované skupinky lidí v okolních vesnicích, penzionech, hotelech, apod.), předejdete tak velkým frontám u sobotního prodeje vstupenek. Platby přijímáme pouze v hotovosti.



Slavnostní zahájení hlavního programu
v 10:00 na nádvoří Hotelu Zámek

Pěší putování po otevřených vinných sklepech 10:00 – 19:00.


Po zakoupení vstupenky obdržíte degustační skleničku, taštičku na krk, katalog se seznamem vinařství, nabízenými víny a mapkou sklepů, tužku a poukaz na nákup vína v hodnotě 600 kč.

Seznam vinařství: Bíza, Červenka, Fojtík, Herzán, U Libora, Hajduch, Hlinecký, Hradil, Hřiba, Hřiba a Robek, Kočařík, Konečný St., Konečný Vlast., Mezi sklepy, Michna, Pastorek, Sklep na Bařině, Opluštil, Radocha, Sýkora, Šamšula, Škrobák, Templářské sklepy, Veverka František a Tomáš, Veverka Libor, Vydařelý/Holomáč, Zemědělská a.s., Novotný.



Večerní beseda u cimbálu od 20:00 na nádvoří Hotelu Zámek (CM Morava), v areálu firmy Víno Sýkora a ve Sklepě u Templářských rytířů (v ceně vstupného).

Pokud přemýšlíte, že se vydáte do Čejkovic a sháníte ještě ubytování, tak jsme pro Vás připravili kontakty na ubytování v blízkém okolí Čejkovic.

V sobotu 25. srpna budou svážet autobusy ubytované z nejbližšího okolí a to z Velkých Bílovic, Čejče a Mutěnic

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
VINOBRANÍ V PARKU
Tyršovy sady, Šternberk
Čejkovické slavnosti vína
Zámecká zahrada, Čejkovice
Mladí ladí jazz Open Air
Karlovo náměstí, Praha