Den s Novou 2019

Akce Praha

Den s Novou 2019
Akce pro děti, Kultura
Další akce ve městě Praha

Den s Novou 2019

Z důvodu Vašeho obrovského zájmu o Den s Novou v ateliérech přidáváme další vstupenky. Tyto vstupenky Vám umožní vstup do areálu, v němž proběhnou autogramiády, vystoupení účastníků show Tvoje tvář má známý hlas a finalistů poslední řady The Voice a také doprovodný program pro děti. Ale pozor! Tyto vstupenky opravňují jen ke vstupu do AREÁLU, ne ateliérů! Kapacita ateliérů je zcela naplněna. Děkujeme za pochopení.

Vstupenky pouze do ateliéru (bez prohlídky): https://www.ticketstream.cz/akce/den-s-novou-v-atelierech-vstup-pouze-do-arealu-bez-moznosti-navstevy-atelieru-122651?term=den+s+novou

**************

Den s Novou je opět tady! Přijďte společně s hvězdami nahlédnout do ateliérů Vašich nejoblíbenějších seriálů a vyhrajte zájezd! Připravili jsme pro Vás Den s Novou tak, jak jste ho chtěli – V ATELIÉRECH!

Přijďte v sobotu 14. září 2019 do pražské Hostivaře. Podíváte se do ateliérů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2 a si sami zvolíte, který byste chtěli vidět raději! Anebo oba? Všechno stihnete, když se budete držet našich rad.

Více informací najdete na webu: https://tv.nova.cz/densnovou/

Ukážeme vám nejen místa, kde vznikají seriály Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2, ale prozradíme Vám také mnoho zajímavostí z natáčení, odnesete si podpisy hvězd TV Nova, užijete si CELODENNÍ zábavu a navíc můžete vyhrát luxusní zájezd od cestovní kanceláře Blue Style!


Moderují herci z Ulice: Vašek Matějovský a Ondřej Havel.

Těšíme se na vás 14. září 2019 v Hostivaři!

Sobota 14. září 2019 v 9:00 až 20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce