Den zdraví 2019

Akce Šumperk

Festivaly
Další akce ve městě Šumperk

Den zdraví

Šestý ročník festivalu Den zdraví – Vědomý život si pro letošní rok vybral téma Minimalismu...aneb v jednoduchosti je krása. Přesvědčit se o tom můžete v sobotu 26. října v Domě kultury Šumperk.

Je důležité přemýšlet v souvislostech a všichni vidíme, že svět kolem nás je zahlcen věcmi, odpady, slovy a spoustou dalších zbytečností. Pojďme prozkoumat, kde všude můžeme život zjednodušovat a společně hledejme, jestli můžeme my osobně světu prospět.

Pozvání na festival přijali osobnosti a profesionálové ve svém oboru - jako Petr Pavlíček, heal kouč, specialista na půsty, který bude povídat o zdravé výživě bez počítání kalorií. Marcela Sobotová - žena, která miminalismem žije a cítí ho jako své životní poslání. Z Olomouce k nám přijede nadšený cestovatel Tomáš Zdražil, jenž je živým důkazem, že ke spokojenosti na cestách toho potřeba moc není. Petr Jan Křen, psycholog a kouč, který vede mužské kruhy, nás provede tématem vědomého vztahu.

Součástí programu je i panelová diskuse místních osobností - Oliver Pape, Ondřej Lakomý a Petr Kotvan na téma Minimalismu v jejich osobním životě. Vedle hlavního programu přednášek mají návštěvníci možnost zážitkových workshopů. Bude tu prostor pro meditaci, jógu smíchu, zpěv, tanec či muzikorelaxaci.

Celý festival nám uzavře a ozdobí minimalistky v hudbě. Multižánrová vokální kapela Yellow Sisters, která ke koncertu potřebuje jen mikrofony a publikum. Samozřejmě nesmí chybět dobré občerstvení - káva, zákusky, zdravý oběd či salát.

Neváhejte přijít, načerpat inspiraci a potkat se se spoustou zajímavých lidí. Jste srdečně zváni!

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce