Dětské středy s tygříkem Maxíkem v Centru Černý Most

Akce Praha

Vybrat dětem vhodné kroužky z dnešní nepřeberné nabídky se může zdát jako složitý úkol. Centrum Černý Most proto každý týden nabízí hned několik aktivit, které dětem nejen zaplní volné odpoledne, ale zároveň je budou bavit a něco se při nich naučí. Jednou z nich jsou zábavně-naučné odpoledne s tygříkem Maxíkem.

Program probíhá každou středu od 16.00 do 17.00 v Maxíkově. Každý měsíc nese jiné téma a na děti čekají tvůrčí dílny, dětské show, divadlo, soutěže, a hlavně spousta zábavy! Například únor se celý ponese ve sportovním olympijském duchu a bude zakončen slavným Turnajem šampiónů. V březnu a dubnu si zase přijdou na své malí kuchtíci a milovníci čar a kouzel. Kompletní program k aktuálnímu tematickému celku je vždy k dispozici na webových stránkách Centra Černý Most www.centrumcernymost.cz .

Tematické celky:

únor – Pod pěti kruhy

březen – Pohádková kuchyně

duben – Škola čar a kouzel

květen – Divoký západ

červen – Laboratorium doktora Maxíka

Kroužek je zdarma pro děti členů věrnostního programu Centra Černý Most a stačí si pouze rezervovat místo předem na eventy@centrumcernymost.cz. Registraci do programu lze pak jednoduše provést na webu www.centrumcernymost.cz, kde naleznete i další nabízené kroužky.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
ŠTÍSTKO A POUPĚNKA - POJĎ SI HRÁT! 14:00
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha
MICHAL K SNÍDANI
Divadlo Bez Zábradlí, Praha
MÍŠA RŮŽIČKOVÁ: MINIDISKO PRO PRINCE A PRINCEZNY
Kulturní centrum Novodvorská, Novodvorská 1013/151, Praha 4, Praha