Dirty Dancing party - Tommy Rogers & Peet + Spike & Meyw

Akce Zlín

Dirty Dancing party - Tommy Rogers & Peet + Spike & Meyw
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Zlín

Dirty Dancing party - Tommy Rogers & Peet + Spike & Meyw

Dnes už legendární party Dirty Dancing od Tommy Rogerse a Peeta, která vyhrála Hubení ceny O2 Dance Music Awards jako nejlepsí klubová party v ČR, tak míří do Star Club Flip Zlín a to v pátek 20.4.2018 :)

Tommy Rogers a Peet
se potkali v roce 2000 a od roku 2001 spolu začali hrávat. První krůčky jejich Dirty Dancing party se odehrávali ve zlínském klubu Paríš, Club 24 a pak to pokračovalo přes Mainl Dance v Novém Jíčíně až do Prahy do legendárního klubu Duplex. První party Tommy Rogerse v Duplexu sice nebyla Dirty Dancing, ale Citrax (pamětníci vzpomenou) a až po půl ročním hraní v Duplexu si Tommy Rogers prosadil Dirty Dancing concept a vše to odstartovalo.
Co se dál dělo?
V průbehu 10 let hráli pravidelně každý pátek a sobotu po celé ČR a klubech jako je Duplex Praha, Duplex Most, Fabric Ostrava, Staré Lázně Kolín a mnoho dalších. Zabookované termíny na 7 mesíců dopředu a ročně 100.000 km strávených na dálnicích při přejezdech za Dirty Dancing parties. A odměnou za to v ČR Tommy Roger a Peet posbírali to nejlepší, co se dá. V prestižních hudebních cenách O2 Dance Music Awards, kde hlasovali party lidi, se svou party nejdřív obsadil 3 místo v roce 2007, rok na to 2místo a v roce 2009 se umístili na prvním místě jako nejlepší klubová party noc v ČR. A to byla nejlepší odměna pro oba majitele brandu Dirty Dancing!

O support postarají Spike & Meyw

Jak je zvykem na Dirty Dancing parties, tak i v pátek 20.4. ve Star Club Flip Zlín dostanou účastníci zájezdu Dirty Dancing jako dárky cédéčka od Djs. (p.s.: ty hnedě podšálky nám laskavě vracejte! ☺ )

Vstupné: Do 23:00 vstup zdarma, poté 100 Kč.
Facebook: Star Club Flip

Místo konání akce: Star Club Flip, Gahurova 5265, Zlín
Datum začátku akce: 20. Dubna 2018 22:00
Datum ukončení akce: 21. Dubna 2018 05:00
Pravděpodobné souřadnice: 49.2244N 17.6605E

Případné změny si prověřte na webu akce Dirty Dancing party - Tommy Rogers & Peet + Spike & Meyw

Jméno organizátora: Dj Tommy Rogers
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
THE ULTIMATE TRIBUTE TO QUEEN
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Kongresové centrum Zlín, Zlín
ABBA SYMPHONIC SHOW 50
Kongresové centrum Zlín, Zlín
HABERA&TEAM – TOUR 100
Zimní stadion Luďka Čajky, Zlín