Divadelní festival PřeMostění

Akce Most

Divadelní festival PřeMostění
Divadlo, Festivaly
Další akce ve městě Most

10. Divadelní festival PřeMostění

PřeMostění je divadelní festival, který organizuje DS Odevšad ve spolupráci se Základní uměleckou školou F. L. Gassmanna.

V rámci festivalu proběhnou tři přehlídky – krajská postupová divadelní přehlídka Mladá Scéna, krajské kolo postupové přehlídky Divadelní Piknik Volyně a krajské kolo experimentujícího divadla Šrámkův Písek.

Divadelní festival PřeMostění je postupový, ale nesoutěžní. Jeho hlavním cílem je umožnit amatérským souborům i jednotlivcům prezentaci jejich představení. Všechna představení hodnotí lektorský sbor složený ze zkušených divadelních odborníků. Lektoři účinkujícím jejich dílo okomentují, poradí, co a jak vylepšit a poskytnou tak cennou zpětnou vazbu pro další práci. Své slovo dostane také divadelně zkušené publikum, které může být zdrojem dalších inspirativních podnětů ke zlepšování.

Snažíme se o pohodovou a přátelskou atmosféru a vytvoření platformy pro podnětnou diskuzi lidí, kteří mají divadlo rádi, a mají o něm co říct.

V rámci festivalu nabízíme také třídenní umělecké semináře pod dohledem odborných lektorů, které pečlivě vybíráme. Posluchači seminářů tak mají možnost pracovat se zkušenými odborníky, naučit se něco nového a poznat další kamarády se stejným zájmem.

Začátek akce: 1. 4. 2020 9:00:00
Konec akce: 5. 4. 2020 12:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Hudební festival Labefest 2024
Smetanovo nábřeží, Děčín
Family festival
Letní kino Ústí nad Labem, Ústí nad Labem