DNY MARIANNE VE ZLATÉM JABLKU

Akce Zlín

DNY MARIANNE VE ZLATÉM JABLKU
Zábava, párty
Web organizátora:
www.zlatejablko.cz
Další akce ve městě Zlín

Oblíbený víkend výhodných nákupů je opět tady. Dny Marianne proběhnou od 13. do 15. září a ve Zlatém jablku budou mít opět svoji Marianne Lounge, která nabídne odpočinek během nakupování, možnost získat speciální dárky i stylové občerstvení.

Tradičním svátkem všech, kteří rádi nakupují se slevami, jsou Dny Marianne. Jejich 19. ročník se koná o víkendu od pátku 13. do neděle 15. září. S kupony z časopisu Marianne bude možné nakoupit také v obchodním a zábavním centru Zlaté jablko ve Zlíně, kde se do akce zapojila  třetina prodejen.

Příjemným zpestřením nákupů ve Zlatém jablku bude i exkluzivní Marianne Lounge, které mohou zákazníci najít pouze v šesti městech v České republice. Tato zóna umístěná v přízemí prodejní galerie je pohodlným zázemím pro nakupující a poskytne jim prostor pro odpočinek uprostřed nákupní horečky. Pro všechny návštěvníky jsou připraveny kromě dárků za uskutečněné nákupy i Lavite Prosecco bar a drobné občerstvení. K dispozici bude také speciální líčení od značky Dermacol a originální fotokoutek. V průběhu celé akce budou mít návštěvníci možnost využít hlídání v dětském koutku na hodinu zdarma a také bezplatné parkování.

Atraktivní slevy platí nejen v prodejnách zapojených do Dnů Marianne, ale i u dalších vybraných obchodníků Zlatého jablka, a to ve dnech 13. - 15. září po celou jejich otevírací dobu. Marianne Lounge je k dispozici po dobu otevření centra vždy od 9 do 21 hodin.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce