Dny Olomouckého kraje 2020

Akce Olomouc

Dny Olomouckého kraje 2020
Kultura
Další akce ve městě Olomouc

Dny Olomouckého kraje 2020

Dny Olomouckého kraje je projekt, který navazuje na v loňském roce obnovenou tradici podobné akce, která se poprvé uskutečnila na přelomu tisíciletí. Olomoucký kraj chce bohatým programem oslovit publikum napříč generacemi a vytvořit prostor pro setkání občanů našeho regionu.

Pro letošní ročník jsme připravili na pátek 4. září Českou rockovou párty v prostoru před budovou hlavního nádraží v Olomouci a o den později vystoupení českého komorního tělesa PKF – Prague Philharmonia pod taktovkou dirigenta Leoše Svárovského. Jako sólisté vystoupí saxofonista Felix Slováček a mladý talentovaný houslista Teo Gertler. Místem konání hlavního koncertu bude prostranství před sídlem Olomouckého kraje. Návštěvníci se mohou těšit nejen na hudební, ale i vizuální zážitek, který jim zprostředkují světelné efekty a velkoplošné obrazovky.

Ani nejmenší návštěvníci nepřijdou zkrátka - na sobotu 5. září je pro ně připraven atraktivní program v prostoru Regionálního centra Olomouc.

Oslavy budou pokračovat i v dalších městech Olomouckého kraje, jako je Jeseník, Šumperk, Prostějov a Přerov. Celodenní rodinná akce přinese vystoupení DJs a program mobilního studia Radia Haná, dále atrakce, malování na obličej, koncerty mladých talentovaných kapel a také hlavní hvězdy - slovenského zpěváka Petera Aristone.

Více se můžete dozvědět na webové stránce www.dnykraje.cz

Začátek akce: 4. 9. 2020 17:30:00
Konec akce: 5. 9. 2020 21:00:00
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Co jsem: tělo, mysl nebo duch?
Nová Akropolis, Varšavská 19, Praha 2, Praha
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava