Don Juan: Divadlo v Parku Pod Hradbami v Nymburce

Akce Nymburk

Don Juan: Divadlo v Parku Pod Hradbami v Nymburce
Divadlo
Další akce ve městě Nymburk

Don Juan: Divadlo v Parku Pod Hradbami v Nymburce

Po úspěšném turné s inscenací Shakespearova proslulého dramatu Romeo a Julie přichází OLDstars s Molièrovou komedií Don Juan.
Stejně tak jako v roce minulém vás zveme od 18.00 hodin na piknik, kde se můžete těšit na občerstvení v podání BosS BurgerS, Kino Káva a Mňamárna.

Stejně jako Shakespearovi milenci v předchozích letech se letos známý svůdce v druhé polovině letních prázdnin vydá na turné po republice.
Don Juan bude v režii OLDstars odpremiérován jako hlavní program benefičního festivalu OLDstars on the ROUD, který studenti pořádají každý rok uprostřed července v prostorách augustiniánského kláštera v Roudnici nad Labem.

OLDstars nejsou v pořádání podobných akcí nováčky – mají za sebou několik podobných turné po českých městech, každý rok pravidelně pořádají dva festivaly. Pravidelně se účastní studentských divadelních přehlídek po celé republice. Svou účastí se podílí i na Noci divadel či festivalu Žižkovská noc. Skupina je pak především známá pražskému publiku navštěvujícímu její domovské prostory HarOLD – sklepní prostor a H2O – bytové divadlo ve Vršovicích.

DON JUAN - provokatér. Noční můra i sladký sen nejen všech počestných dívek a žen.

Muž, 18 let, 73kg, 185cm. Pohledný, nezadaný, bezdětný,. Nebráním se ničemu a nikomu, umím být něžný i drsný. Užijem si oba, ale manželství rád slíbím....

Drama, za které Moliera tehdy nepochválili. O 354 let později přichází v podání OLDstars.

hrají: Tomáš Weber, Kanwar Šulc, Marie Machová, Daniel Toman, Tomáš Bareš, Eliška Frankeová, Lucie Flemrová a Tomáš Krutina

Pondělí 5. srpna 2019 v 18:00 až 22:30

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LOUTKOVÉ DIVADLO: O KOBLÍŽKOVI
Restaurace Opera, Odolena Voda
LOUTKOVÉ DIVADLO: O KOBLÍŽKOVI
Restaurace Opera, Odolena Voda
Dívčí válka | Světlá pod Ještědem
Kampelička, Rozstání 1, Světlá pod Ještědem, 46343, Světlá pod Ještědem
MUZIKÁLY NARUBY
Hrad Šternberk, Šternberk
Dívčí válka | Český Dub
Česká beseda - kulturní a spolkové centrum Český Dub, Český Dub