Dovolená - veletrh cestovního ruchu 2020

Akce Ostrava

Veletrhy
Další akce ve městě Ostrava

Dovolená - veletrh cestovního ruchu

Cestování nejen po Česku, horská turistika, památky a zajímavosti, víkendové či rodinné pobyty, agroturistika, turistika pro náročné anebo jen romantické víkendovky.

Veletrh cestovního ruchu, který přinese komplexní nabídku všeho, co by Vás mohlo v oblasti cestování a turistiky napadnout. Od toulek po českých luzích a hájích, přes náročné túry na nejvyšší vrcholky hor, kde sníh nikdy neroztaje, až po nevšední krásy dalekého orientu anebo žhavé Afriky.

Věděli jste, že písek na pláži nemusí být jen žlutý, ale i bílý, růžový, zelený, červený nebo černý? Cestovní agentury a kanceláře, turistická informační centra, města, kraje a obce nabídnou nejen odpovědi na Vaše zvídavé otázky, ale také pestrou škálu toho, kam se můžete vypravit a splnit si tak cestovatelský sen. Chybět nebudou ani oblíbené krajové speciality a regionální produkty, které budou jak k ochutnání, tak k prodeji.
Pokud rádi cestujete, určitě máte turistický deník a jako správní milovníci památek budete znát památky UNESCO. Ale věděli jste třeba, že mezi slovenské památky UNESCO patří také jejich nejznámější píšťala všech píšťal fujara? A že Polsko má o 3 památky v seznamu UNESCO více než my? Slovensko a Polsko stále patří mezi nejoblíbenější destinace Čechů a my Vám ukážeme, že za světovými krásami není třeba jezdit daleko. Doprovodný program nabídne mnoho zajímavosti ze světa cestování a turistiky. Prostor dostanou známí cestovatelé, kteří svým poutavým povídáním doplní připravený doprovodný film, foto reporting a ukáží konkrétní předměty z cest. Mladí cestovatelé, tzv. youth travelers, Vás nadchnou nevšedními cestovatelskými zážitky. Tahle skupina dobrodruhů se nebojí navštěvovat nebezpečné destinace, jsou odvážní a prahnou po nových zkušenostech a zážitcích.

Otevírací doba:
28. 2. 2020 Pátek 10:00 - 18:00 hod. 29. 2. 2020 Sobota 10:00 - 18:00 hod.

10:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.