Dub FX

Akce Praha

Dub FX
Koncerty
Další akce ve městě Praha

Dub FX

Dub Fx
31. 3. 2019 - doors 19:00
Praha, Lucerna - Velky sal
Vstupenky za 590 Kč + poplatky na GoOt.cz a v síti Ticketmaster od pátku 27. 9. 11:00. V případě nevyprodání vstupenek v předprodeji potom na místě v den koncertu za 690 Kč.
------------------------------------------------------------------------
Dub FX letos velmi pracoval. Kromě mnoha vystoupení na pódiích po celém světě, také dokončuje své nové album, které vyjde koncem roku 2019. Připravte se na nové zvuky smíchané s jeho nejoblíbenějšími songy, které mají desítky miliónů zhlédnutí na YouTube!

Dub FX, se svým hudebně eklektickým zvukem nazvaným 'BeatBox Live-Looping', kterým ohromil spoustu kolemjdoucích lidí při svých pouličních představeních, inspiroval ohromné množství dalších hudebníků.

"Chtěl jsem jen cestovat a dělat hudbu. Šest let jsem žil v dodávce a vystupoval na ulici. Sociální média byla nová a neprozkoumaná, nikdo nemohl předvídat, že z nich vznikne platforma, která pomůže odstartovat moji kariéru. Než mi to došlo, moje videa se virálně šířila tak rychle, že jsem najednou hrál na těch největších pódiích festivalů po celém světě!“

Dub FX se podařilo dosáhnout nezávislé kariéry, o které většina umělců sní, bez pomoci komerčních médií nebo nahrávacích společností.

Více info:

www.dubfx.com
www.facebook.com/dubfx
www.dsmacku.com
www.facebook.com/dsmackupromotion

Začátek akce: 31. 3. 2020 19:00:00
Konec akce: 31. 3. 2020 23:59:00
Vstupenky
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce