Duo Jamaha

Akce Litvínov

Duo Jamaha
Koncerty
Další akce ve městě Litvínov

Duo Jamaha

Pro milovníky tradičních lidovek jsme připravili na pátek 12. dubna 2019 vystoupení nejúspěšnější kapely a hvězdy TV Šlágr – slovenského DUO JAMAHA.


Hudební skupina Duo Jamaha působí na scéně již 20 let. V současném složení, které tvoří otec Alfonz a syn Marian Kotvanovci působí už 13 let. Na výpomoc je vždy připravený i třetí člen rodiny – dcera a sestra Katka, která v kapele zpívá a zpestřuje program ryze ženským repertoárem. Výběr písní této hudební skupiny je multižánrový, pro všechny věkové generace a je zárukou skvělé zábavy! Repertoár netvoří jen lidové a taneční písně, ale i domácí a zahraniční hity nebo moderní remixy. Sami Kotvanovci říkají: „Přijedeme zahrát všude tam, kde potřebují hudbu a zábavu…“ Výběr písní této hudební skupiny je multižánrový pro všechny věkové generace, který je zárukou skvělé zábavy. Repertoár tvoří vlastní tvorba, kromě vlastní tvorby nechybějí lidové a taneční písně, ale i domácí, zahraniční hity, či moderní remixy.

Začátek: 19:00 hodin
Vstupné: 230 Kč

Vstupenky si můžete zakoupit v pokladně Citadely nebo v síti TICKETPORTAL, s možností rezervace online na webových stránkách www.citadela-litvinov.cz nebo telefonicky na čísle 476 111 487.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
DŮM KULTURY, Ústí nad Labem
PETR ŠPAČEK & BAND
Městské divadlo, Varnsdorf
MUZIKÁLY NARUBY
Letní Kino, Chomutov
Hudební festival Labefest 2024
Smetanovo nábřeží, Děčín
TOP VOICE 2024
Krušnohorské divadlo, Teplice
TOMÁŠ KLUS & Cílová skupina
Dům kultury Střelnice, Rumburk