Dymytry ★ Traktor

Akce Loket

Dymytry ★ Traktor
Koncerty
Další akce ve městě Loket

Dymytry ★ Traktor

V roce 2020 se projekt Monster Meeting stal největším a nejúspěšnějším turné, protože navzdory okolnostem proběhla většina plánovaných open air koncertů Dymytry & Traktor, jež sklidily velké ovace napříč fanoušky i médii. Ohlasy a hlavně energie tohoto jedinečného spojení na obě kapely zapůsobily tak, že se rozhodly v něm pokračovat i v následujícím roce, nejen ve formě přeložených akcí. A tak se můžete i v roce 2021 těšit na devatenáct zastávek této velkolepé koncertní výpravy.

Ta kromě kontinuální tříhodinové show plné energických songů, vzájemných hostování, ohňů a speciálních efektů na unikátní scéně vyplněné led projekcí, nabídne spoustu dalších koncertních i nekoncertních překvapení. Mezi nimi najdete několik společných písní, vzájemných hostování a dalších prvků, které spontánně vznikly z této až nečekaně sehrané spolupráce.

Monster Meeting je akce, kterou si mnoho fanoušků jistě rádo zopakuje. Pokud patříte k těm, kteří neměli zatím tu možnost, rozhodně si tento výjimečný a doslova monstrózní projekt nenechte ujít!

Po velkém úspěchu unikátního turné Dymytry & Traktor v roce 2020, ve kterém díky věrným a odvážným fanouškům proběhla většina plánovaných koncertů i pod vlivem omezení, přidáváme k těm odloženým další nové zastávky pro rok 2021!
Budete si tak snad moci užít exkluzivní kontinuální show dvou předních českých rockových a metalových kapel s výpravnou scénou, společnými písněmi a hostováním, speciálními efekty a velkou koncertní energií, kterou jinde nezažijete! Věříme, že situace na jaře příštího roku bude příznivá nejen open-air koncertům.

ČASOVÝ PLÁN (rámcový)
16:00 ... otevření amfiteátru 17:00 ... hosté: PANOPTIKO, #ČERNÁ 19:30 ... show

VSTUPNÉ: Dospělí 590 Kč / Děti (do 12 let) 290 Kč

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce