Dýňová slavnost 2020

Akce Jeseník

Dýňová slavnost 2020
Akce pro děti, Jiné akce
Další akce ve městě Jeseník

Dýňová slavnost

Srdečně Vás zveme na pátý ročník Dýňové slavnosti, kterou pořádá spolek Sudetikus se svými partnery a přáteli a to v nádherném areálu zahrady bývalého Kláštera Sv. Voršily, nyní ZŠ Průchodní.

Na co se můžete těšit? Na jarmark, ale i bohatý doprovodný program - tanec, hudba a divadlo, autorské čtení pro děti i dospělé, přednášky i workshopy, prohlídku skleníků, zahrad a hvězdárny SVČ Duha, dýňové šachy, lanové aktivity, fotbal, poezii, fitness lekci, bazárek, výstavy, tvořivé dílničky, fotokoutek, ochutnávku regionálních potravin... to by mohlo stačit... Ale pokud vás něco napadne, co by tam ještě mohlo být, neváhejte kontaktovat organizátory! Rádi Vás uslyší.

Přihlásit se můžete do soutěží:
O největší dýni regionu - Přineste svůj výpěstek, pokud možno už změřený a zvážený, na infostánek v areálu mezi 8 - 10 hodinou. Pokud nemáte, jak zvážit, nevadí. Zvážíme a změříme my. O nejhezčího dýňového bubáka - Popusťte uzdu fantazii a vytvořte něco z dýňě! Může to být klasický bubák, nebo i jiná dekorace. Přineste svůj výrobek na infostánek mezi 9-12 hodinou. Všichni bubáci budou vystaveni a bude se soutěžit o cenu poroty a cenu veřejnosti. O nejlepší dýňovou dobrotu - Pokud rádi vaříte a pečete, zapojte se se do soutěže o nejlepší dýňovou dobrotu. Porota složená z odborníků i veřejnosti posoudí a ocení vyhodnotí nejlepší dobroty!

od 10:00 do 17:00 hod.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
LOLLIPOPZ - BLÁZNIVÁ SHOW
Společenský dům, Prostějov
SLET ČARODĚJNIC
Camping Žralok Plumlov, Plumlov
TOUR TANCUJ DOKOLA S BIBIBUM
Společenský dům, Prostějov
PIVNÍ SLAVNOSTI
Kempink Žralok, Plumlov