Edith Piaf The Show

Akce Ostrava

Koncerty
Další akce ve městě Ostrava

Edith Piaf The Show

Šansony světové legendy míří do Ostravy

Edith Piaf The Show naživo představí pohnutý život slavné šansoniérky Edith Piaf. V roli legendární zpěvačky se na podiu představí francouzská zpěvačka Jil Aigrot, která zpívala hlas Edith Piaf v známém filmu Edith Piaf (La Vie En Rose).

Edith Piaf byla jednou z nejpopulárnějších pěveckých osobností 40. a 50. let a proslavila se silným naléhavým hlasem a emotivními koncerty. Její písně v sobě nesly smutek z nenaplněné touhy po lásce a po štěstí.
Největší sláva Edith Piaf přišla po 2. světové válce, kdy se prosadila v Americe s písní Le Vie en Rose, její nejslavnější písní se však stala "Non je ne regrette rien"

Autentické představení Edith The Show trvá 90 minut a je doprovázeno projekcí dobových snímků Paříže 30. až 50. let a snímků ze života Edith Piaf. V první části, před přestávkou, se ocitáme na Montmartru, pařížské čtvrti plné kaváren, divadel a hudebních klubů. Některé promítané snímky z této doby jsou unikátní a nebyly nikdy předtím zveřejněny.
Druhá část koncertu se odehrává v době Edithiny největší slávy, tedy po válce, kdy zpívala na vyprodaných koncertech v pařížské Olympii a v největších sálech Evropy. Celá show je doprovázena francouzskou skupinou hudebníků ve složení piano, harmonika, perkuse a kontrabas.

19:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
METALLICA & SYMPHONY TRIBUTE SCREAM INC.
Multifunkční aula GONG, Ostrava
HELENA 60 LET NA SCÉNĚ
Dům kultury Akord, Ostrava
HABERA&TEAM – TOUR 100
Ostravar Aréna, Ostrava
G4 Jelen & JFO II
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava
G4 Jelen & JFO
Multifunkční aula Gong|DOV, Ostrava