Ék (Maďarsko) a Beat Sisters (ČR)

Akce Černošice

Ék (Maďarsko) a Beat Sisters (ČR)
Koncerty
Další akce ve městě Černošice

Ék (Maďarsko) a Beat Sisters (ČR)

Osobitá čtyřčlenná rocková skupina z Budapešti a jako předkapela nadějná čtyřčlenná rocková formace Beat Sisters z Berouna.

Za dobu existence se kapela Ék zviditelnila na nejvýznamnějších maďarských pódiích. Krátce po vzniku si skupiny všimnul Cseh Tomás a natočil s ní v roce 2015 její první album February. V následujících třech letech odehráli Ék množství koncertů po celém Maďarsku a v cizině. Rok 2018 byl pro kapelu dalším milníkem: vydali druhé album Whatever it takes a k titulní skladbě natočili videoklip. Ve stejném roce zvítězili v místní talentové soutěži. Jako cenu získali možnost natočení EP Orchard. V roce 2019 oslavili speciální show páté narozeniny v budapešťském klubu Akvarium. V těchto dnech pracují na třetím albu a připravují velké evropské turné, v jehož rámci zavítají na několik koncertů i do ČR. Ék hraje ve složení Oliver Lee – kytara, zpěv, Ádám Balasi – bicí, zpěv, Bence Attila Oláh – klávesy, zpěv a Csaba Kecskeméti – basová kytara. Zde si můžete pustit oficiální video.
Jako předkapela vystoupí nadějná čtyřčlenná rocková formace Beat Sisters, která měla tu čest si již v Club Kině jednou zahrát a posluchačům se jejich hudba líbila.

Plné vstupné: 200 Kč
V předprodeji 180 Kč

20:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce