Esoterický festival 2020

Akce Olomouc

Esoterický festival 2020
Festivaly
Další akce ve městě Olomouc

esoterický festival

Tradiční zážitkový festival za účasti známých osobností ve svém oboru, s pestrým programem. Víkend nabídne poradny, přednášky, šamanské meditace a sortiment týkající se EZO sféry. Zveme vás na přednášku českého odborníka MUDr. Davida Freje na aktuální téma- Silný imunitní systém. V přímém přenosu po skype se spojíme s vykladačem osudu -nádím z Knihovny palmových listů v Indii. Připraven je koncert a přednášku profesionálního bubeníka, muzikoterapeuta a lektora Ivo Batouška. Na tradiční šamanské setkání – diagnostika fyz. a psych. potíží v duchu peruánské Amazonie s C.Gomezem naváže v neděli meditace a přednáška olomouckého Inka centra R.Odevzdaného. Připraveny jsou ukázky filipínského a mongolského léčitelství a prezentace Mistra Mykoly Luky a nově védská meditace atd.

Celá akce bude již podruhé probíhat v novém a příjemném prostředí Centra pohybu v Sokolské 7 (ZUŠ).V sobotu od 9-18h v neděli od 10 do 17h. Řadu let zpátky jsme se setkávali v Centru Fontána na Horním náměstí.

Další hosté
Zdenka Blechová, Om chanting ,Mykola Luka, Carlos Gomez – peruánský šaman, reverendka Estela Orbito – filipínská duchovní léčitelka, Zadaa BajarJargal – mongolská šamanka, Kartář Láďa, Olga Sellene, Jana Niessnerová, Marin Dobrev, Marcela Němcová, Monika Nika Skákalová…a další hosté

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce