Eva Burešová - koncert

Akce České Budějovice

Koncerty
Další akce ve městě České Budějovice

Eva Burešová - koncert

Eva Salvatore Burešová - zpěvačka a herečka - bronzová slavice v závěsu za Ewou Farnou a Lucií Bílou… Mimo účinkování v různých televizních talk show a soutěží hrála např. ve filmu Modrý tygr, v mnoha filmech propůjčila svůj hlas různým postavám a menší, větší nebo hlavní role ztvárnila např. v televizních seriálech Modrý kód, Slunečná, V.I.P. vraždy, Gympl s (r) omezeným, Specialisté, Krejzovi, Jak si nepodělat život a ZOO.

Získala též angažmá v prestižních pražských divadelních scénách jako Divadlo Hybernia (Baron Prášil, Sibyla-královna ze Sáby), Hudební divadlo v Karlíně (Dracula, Jesus Christ Superstar, Vražda za oponou), divadlo Broadway (Hamlet: The Rock Opera), divadlo Radka Brzobohatého (Cyrano), Činoherní klub (Sopranistky), divadlo Palace (Hledám ženu - nástup ihned). Vystoupila též na Letních Shakespearovských slavnostech.

Eva Burešová vystoupí s kapelou Kryštofa Tomečka.

Hosté:
Kristína Dlouhá - zpěvačka s krásným podmanivým hlasem - vítězka celostátní Porty zaměřené na country a folk v roce 2020. Při zpěvu se doprovází na kytaru. Kristína též hraje na mandolínu, klavír a basovou kytaru. Vystupuje jak sólo, tak v duetu i s kapelou. Kytarový soubor Základní umělecké školy B. Jeremiáše - jsou vybraní studenti této prestižní hudební školy pod vedením lektorky Zlaty Paulové.

Cena vstupenek je 690 Kč, 640 Kč, 590 Kč, 560 Kč a 480 Kč.

Společenský sál ve 20.00 hod.

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
MŮJ VZOR, BOŽSKÝ KAREL
DK metropol, České Budějovice
CITRON - SÍLA NÁVRATŮ TOUR 2024
KD Vltava, České Budějovice
Tros Discotequos
Metropol, České Budějovice
HELENA 60 let na scéně
DK metropol, České Budějovice
HABERA&TEAM – TOUR 100
Budvar aréna, České Budějovice