EXOTIKA 2020

Akce Lysá nad Labem

Výstavy
Další akce ve městě Lysá nad Labem

EXOTIKA

celostátní výstava exotického ptactva, akvarijních rybek, terarijních zvířat a exotických rostlin. Národní výstava exotického ptactva s pověřením udílet tituly Mistrů České republiky.

Na konci října přijeďte určitě do Lysé nad Labem. EXOTIKA - největší evropská výstava papoušků, bažantů, kachniček, plazů, akvarijních ryb, opic a šelem s úžasným aranžmá exotických rostlin a stromů. 13. ročník výstavy Exotika proběhne od 28. října do 1. listopadu 2020.

Přijďte zkonzultovat své chovatelské úspěchy i problémy do poradenských center, která budou fungovat po celou dobu výstavy Exotika.
Jednotlivá poradní centra jsou zaštítěna odbornými garanty jednotlivých sekcí: Exotické ptactvo — KPEP, Papouščí zoo, Společnost LAGUNA hala C Vodní ptactvo, bažanti a holoubci — Klub chovatelů bažantů, okrasného vodního ptactva a holoubků, hala B Akvaristika — Peuker Akvaristik, hala B Teraristika — BIOPARK Štít - hala C Dravci — Ptačí dům Dubá, venkovní prostor Entomologie — stánek Smrčka Zdeněk, hala B Kaktusy a sukulenty — stánek Kakteen PH Flora, hala C a stánek Svoboda Michal, hala C Masožravky a orchideje — stánek Aubrechtová Markéta, hala C a stánek Lukscheiter, hala C Savci — BIOPARK Štít, Zoo Dvorec - hala C Krmiva — stánek Farma AVES a Trhoň s.r.o., hala C Chovatelské potřeby — stánek Blažejová - hala C Prodej a nákup zvířat — stánek Klub přátel exotického ptactva, hala A2 a trh zvířat a rostlin, hala A1

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce