Expediční kamera Červený Kostelec 2019

Akce Červený Kostelec

Expediční kamera Červený Kostelec 2019
Festivaly, Kino
Další akce ve městě Červený Kostelec

Expediční kamera Červený Kostelec

Parkour na starých inckých ruinách, skvělé horolezecké výkony nebo výprava do nitra džungle, to je Expediční kamera v Červeném Kostelci

Festival Expediční kamera, to je tradiční přehlídka nejúspěšnějších cestovatelských a outdoorových filmů uplynulé sezóny, které již tradičně můžete vidět v Červeném Kostelci. Na 9. ročník se můžete těšit v pátek 15. 3. 2019 od 18:30 v kině Luník.

Na letošním programu je 6 pečlivě vybraných filmů, které uspěly na zahraničních festivalech i domácí novinky. A na co se letos můžete těšit? Výpravy do nitra džungle i pouště, neuvěřitelné výkony na skalách, plavby přes oceány i po divokých řekách, adrenalinové šílenství, návštěvy domorodých kmenů, stovky uběhnutých kilometrů i putování na dvou kolech, outdoorové hvězdy i neznámí a přesto úžasní cestovatelé, to vše máte možnost zažít během festivalu.

Navíc se po loňském úspěšném dokumentu z Vietnamu můžete těšit opět na besedu a dokument Jana Jenky a Lukáše Kuldy, kteří se tentokrát vydávají na třítýdenní cestu po Peru, kde musí překonat vysoké nadmořské výšky, daleké vzdálenosti, nebo i místní nepokoje.

I letos bude vstupné na celý program festivalu za symbolických 99 Kč a celý výtěžek bude věnován na činnost červenokosteleckých dětských oddílů Šotek a Kadet. Opět vás všechny co nejsrdečněji zveme na krásné outdoorové filmy, zajímavé cestovatelské povídání a dobré občerstvení. Předprodej vstupenek je v květinářství Slunečnice v Náchodské ulici. Těšíme se na vaši hojnou účast. Vaši Kadeti a Šotci – spoluorganizátoři festivalu.

Program festivalu:

18:30 - první filmový blok
Matsés – 45 min
Tupendeo – 26 min
Waia-Toa Odyssey – 13 min

20:00 - druhý filmový blok
JUMP N TRAVEL – PERU (film a beseda) – 60 min

21:15 - třetí filmový blok
Stumped – 25 min
Divided – 39 min
Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Hronov park fest 2024
park Aloise Jiráska, Hronov
ROCK FOR PEOPLE 2024
Park 360, Hradec Králové
Most rocku dost 2024
Sportovní hala, Most
Velká Morava Fest 2024
Park Michalov, Přerov
Country Fontána Plzeň 2024
Ranč Šídlovák, Plzeň