Fanta Muser Tour 2019 - Mína, Naty a Adam Kajumi v Klatovech

Akce Klatovy

Fanta Muser Tour 2019 - Mína, Naty a Adam Kajumi v Klatovech
Koncerty, Zábava, párty
Další akce ve městě Klatovy

Fanta Muser Tour 2019 - Mína, Naty a Adam Kajumi v Klatovech

Hudebně-taneční talkshow s hvězdami sítí Tik Tok, Musical.ly a Youtube! Spojeno s velkou autogramiádou všech účinkujících.
Můžete se těšit na jedinečné vystoupení mladých talentů, kteří prorazili nejen na internetu!

Všech zastávek této tour se zúčastní aktuálně tři nejúspěšnější Museři, Adam Kajumi, Mína a Naty. Tuto trojici pak doplní další tři a o moderaci se postará známý youtuber Patrik Jareš, vystupující pod uměleckým jménem PJAY.

Projekt MUSER TOUR sdružuje nejnadanějsí a nejúspěšnější mladé umělce, kteří získali popularitu právě díky této sociální síti.
Termín “Muser” vznikl na základě hudební aplikace “Musically”, ze které všichni, kteří jsou součástí tohoto projektu, pochází.

Většina účinkujích má zkušenosti s vystupováním v muzikálech, tanečních mistrovstvích a také s hraním ve filmech a seriálech.
Tím je dán i program, který MUSER TOUR přináší. Skládá z pěveckých, tanečních a zábavných vystoupení na pódiu se závěrečnou autogramiádou a focením s fanoušky.
První 2 ročníky se odehrály v 10 městech po ČR a zúčastnilo se jich přes 5 000 fanoušků. Ukázky z toho jak MUSER TOUR probíhala najdete zde:
https://youtu.be/6bsc-jq8Du8

Vstupenky už nyní v předprodeji: http://www.mksklatovy.cz/event/285320/muser-tour-2019

16:00 – 18:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce