Fantazie na kolečkách

Akce Ostrava

Fantazie na kolečkách
Akce pro děti
Další akce ve městě Ostrava

Fantazie na kolečkách

Michal Nesvadba, všem dobře známý z televizního pořadu Kouzelná školka, vystupuje ve své ryze čeké autorské rodinné show Fantazie na kolečkách s podtitulem Záhada mizejících hraček, která pobaví děti od tří let, ale i jejich starší sourozence, rodiče či prarodiče.
Ve výpravně-poetické revue, v jejímž autorském týmu se vyjímají jména jako Lumír Olšovský (režie) či Ondřej Gregor Brzobohatý (hudba), vystoupí čtyřicet účinkujících na kolečkových bruslích, koloběžkách, kolech, jednokolkách, tříkolkách, kolonožkách nebo ve šlapacím autě. Mezi nimi i mistři světa či Evropy ve freestyle na koloběžkách, na in-line bruslích nebo na kolech atd. V show se setkáte se skřítky v nadživotních velikostech Bafíkem, Zeleňourem nebo Žluťounem a samozřejmě s Františekem a s Fanynkou z Fanfárie. Michalovy předvede své vynálezy a unikátní laserová kouzla zase ukáže „zlý“ Laserman. Dítě do tří let zdarma na klín svého doprovodu bez nároku na sedadlo. Maximálně 1 dítě zdarma na dva platící dospělé. Zákaz volného pohybu dětí jakéhokoliv věku bez dozoru.

Muzikálová revue FANTAZIE NA KOLEČKÁCH, která se měla původně odehrát 21.11.2020. Náhradní termín akce je 6.11.2021.

Vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat. Pokud se Vám nový termín nehodí, vstupenky je možné klasicky vracet. V případě nákupu online, vyplňte, prosím formulář. V případě nákupu na prodejním místě navštivte toto prodejní místo a vstupenky vraťte tam. V případě, že se dané akce nemůžete zúčastnit, vracejte vstupenky bezodkladně. Několik dní před akcí to již nemusí být možné.

1140,- / 940,- / 740,-

15:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce