Fella of the Road 2019 - premiéra a vyhlášení výsledků

Akce Praha

Fella of the Road 2019 - premiéra a vyhlášení výsledků
Kino
Další akce ve městě Praha

Fella of the Road 2019 - premiéra a vyhlášení výsledků

Po třech letech se opět do našich končin vrací oblíbená událost, na kterou se těší snad úplně každej. Tejden nekonečnýho skejtování, mejdanů a tmelení týmů, Fella Of The Road 2019 je tady.

Když se řekne Fella of the Road, každýmu je jasný, že tahle zábavná sociální hra vzešla z americkýho originálu King of the Road. Když se řekne KOTR, znamená to i Thrasher. No a když se řekne Thrasher, znamená to jeho neoddiskutovatelná tvář, Jake Phelps. Ten bohužel z tohodle světa odešel, stejně jako Matyáš Volek a proto jsme se rozhodli, věnovat letošní Fella of the Road právě těmto pánům a uctít jejich památku tak, jak by se jim to líbilo nejvíc, skateboardingem a zábavou.

V letošní edici FOTRa jsme se rozhodli trochu oživit vody rybníčku a do hry jsme přizvali pár menších, ale neméně silných hráčů a dali tak možnost popasovat se nelehkou úlohou - přežít tejden pohromadě, přežít tejden pohromadě a každej den skejtovat a ve finále, přežít tejden pohromadě a každej den se ničit, aby byla kuráž na zhovadilý úkoly.

Taky jsme se rozhodli FOTRa krapet oživit a mimo přibrání různejch crew jsme trochu nafoukli počet týmů. Někomu se může zdát tenhle krok zbytečnej, ale vidíme v tom víc legrace, víc hecu a to obzvlášť, pokud se týmy během týdne potkají, což bude letos pravděpodobnější, než v uplynulých ročnících.

Fellas roku 2019:
Ambassadors
Consolidated
Herna Boyz
Pessertive Crew
Picnic Skateshop

pátek v 18:00 až 0:00

Fotografie
Mapa akcí v okolí
Mapa podujatí
Komentovat akci
Podobné akce
Žádná akce.